fredag den 30. januar 2009

Havregrynssmåkager

Nu får I opskriften her, da jeg ikke kan bage og sende til alle mine søde læsere. De er supernemme at bage, smager herligt og så er de billige - hvilket harmonerer meget godt med alle de penge jeg har snoldet for den sidste uges tid.

Havregrynssmåkager ca. 20-25 stk.
1 æg
1 kop sukker
25 gram smør
1 kop havregryn
1 kop mel
1 tsk bagepulver

1 spsk vanille
eller
2 spsk kakao

Jeg plejer at lave dobbeltportion, så jeg kan dele dejen i to halvdele og tilsætte vanille i den ene halvdel og kakao i den anden.

Rør æg og sukker skummende, smelt smørret og tilsæt det. Tilsæt alle de tørre ting, bland først bagepulveret i melet.

Formes med to theskeer (dyppes i koldt vand) til små toppe, lav lidt afstand, da de flyder lidt ud.

Bages 8-10 min. ved 175 grader. De skal kun være svagt lysebrune, da de ellers bliver hårde. Køler på en rist og gemmes i en dåse, gerne pæn.


Nej det er ikke mine småkager på billedet, men de ligner meget godt.
Go' fornøjelse, go' appetit og rigtig go' weekend! :)

mandag den 26. januar 2009

Forlænget weekend

... meget forlænget weekend!

Forklaringen er at jeg blev fyret i fredags, så min fornemmelse af at jeg ikke passede ind, var ikke helt ved siden af. Jeg var allerede selv begyndt at søge væk og det havde da unægteligt været sjovere at sige op selv. Men sådan skulle det ikke være.

Mit firma er forholdsvist nystartet uden de store resultater indtil videre, så nu er de under lup og har fået skyhøje budgetter som min "rare" direktør ikke mente jeg kunne leve op til - så farvel og tak til mig! Jeg mente at min fyring ikke var helt fin i kanten, da jeg var blevet lovet et helt andet job end det jeg ret hurtigt endte med at sidde i og jeg havde heller ikke fået skyggen af en advarsel, så jeg kontaktede min fagforening. Men når man har været ansat under et år, kan man ikke rejse en sag, dvs. så kan arbejdsgiveren fyre en fordi man har blåt hår, som juristen sagde. ÆV! Jeg havde ellers gerne set at de ikke bare "døde i synden".

Men på den anden side: nu er jeg FRI for at se på min chef som totalskadede min bil, ikke ville betale og svinede mig til en hel måned. Jeg er FRI for at høre på min emsige, nævenyttige, bedrevidende, påståelige, selvfede kollega. Jeg er FRI - ja, faktisk er jeg hjemmegående husmor nu ... ind imellem jobsøgeriet.


Jeg kan sove lidt længere, tage den med ro, få gjort noget ved alle de småting og større projekter jeg ellers aldrig har tid til. Jeg har tid til at motionere, gå ture, handle sundt ind, bage søns yndlingssmåkager (som han har klaget over at jeg ikke har bagt i umindelige tider), og måske endda lave mad! Naah, nu tror jeg lige jeg slutter det her blog indlæg inden jeg går for vidt ...

Men kender I nogen som har brug for en kvik quinde med mange talenter, især it-mæssigt, så tøv ikke med at sige til.

onsdag den 21. januar 2009

Jeg takker!

Jeg har allerede fået en "award":

Det er Rasmine, som har tildelt mig æren og jeg takker hjerteligst. :) Det er nu nok lidt snyd, for jeg er jo kun lige begyndt, så det må mere bero på min hjælpsomhed og hendes kendskab til mine kreative kommentarer på hendes egen blog. Men det sætter jo unægteligt nogle krav til mine fremtidige blog-indlæg, som jeg vil forsøge at leve op til efter bedste evne.

Reglerne er at jeg skal give den videre til SYV andre kreative bloggere, og nu er problemet at jeg ikke læser særligt mange blogs, men jeg vil godt give den videre til disse fem, som jeg nyder meget og har gjort i flere år:

Rasmines Rasteplads
Det skader ikke at få den flere gange!
Madame
Jeg er afhængig af din blog, det ved du!
Stenstropedia
Du er om nogen kreativ i dit design og dine blog-tekster!
Om livet i al almindelighed
Julie skriver så herligt, jeg bli'r i så godt humør.
Johanna Öst
Svensk kvinde, som elsker gammel stil - som jeg selv gør.

I henter selv vignetten øverst til højre på min side, hvis I har lyst til at plastre den på jeres egen blog. TILLYKKE med "awarden" og fortsæt endelig som I hidtil har gjort. :)

tirsdag den 20. januar 2009

Krøller eller ej!

Jeg har gjort et kup!
Jeg havde vundet gavekort til Magasin og ville forære mig selv noget unødvendigt, men da jeg vandrede rundt derude blev jeg nærig. Alt var simpelthen for dyrt og der var ingenting som fristede. Søde ægtemand (SÆ) købte sig et par hverdagssko for mit gavekort, så jeg kunne få kontanter og ikke var afhængig af at skulle købe noget i Magasin.

Jeg fandt dog disse varme-curlere, som SÆ ihærdigt talte mig fra! De var ellers sat ned fra 600 kr. til 400 kr., og jeg har læst meget godt om dem flere steder på nettet. Nå, han har jo ret. Jeg køber curlere hele tiden, jeg har verdens glatteste hår og har altid drømt om krøller. Inderst inde ved jeg godt at det ikke er curlerne som vil udføre mirakler, men snarere at jeg mangler evner ud i hårsætningens kunst.

Jeg kommer hjem og skal alligevel på dba.dk og opdatere en af mine egne annoncer, da det slår mig at søge på ovennævnte curlere - og bingo! 200 kr. og endda i lyserøde! Det bli'r ikke bedre! :)

Her havde jeg helst set at alt var lige så glat som førhen: Min fine vinterbil - efter jeg havde lånt den til min chef!
Totalskadet! :(
Der skete ikke chefen noget, men der skete noget med vores forhold!

lørdag den 17. januar 2009

Jeg er overvældet!

Jeg føler mig virkelig velkommen i blogland!
Efter et eneste sølle indlæg har jeg allerede fået flere faste læsere og en masse skønne kommentarer - TAK! :)

Og jeg har ikke engang sendt min blog til venner og bekendte endnu.
Jeg kan fornemme at der mangler en bil-blog her i blogland, men jeg lover at det ikke kun kommer til at handle om biler. For jeg har faktisk andre interesser, men jeg har allerede masser af go'e bil-historier i mit hoved, som venter på at komme ud. Så til jer der er til biler - glæd jer!

Jeg har fedtet meget med design og layout og strikket mig en header, hvori min lille bil har fået plads (mere om den senere). Jeg elsker rødt og da det matcher bilen, blev det farvetemaet - hvad synes I? Jeg er selv ikke helt tilfreds med den røde tone, men det er svært at finde en mørkerød, som hverken er kedelig eller brunlig. Mit livs-motto er nemlig at det aldrig må blive kedeligt.
Jeg har også tilføjet en masse links ude til højre.
Nu mangler jeg bare noget statistik, jeg vil jo godt se om der er besøg på min blog, det er jo ikke kun for min egen skyld jeg har startet den. Nogen go'e råd?

Rigtig go' weekend til jer alle! :)

torsdag den 15. januar 2009

Er det nu klogt!?!

Nu har jeg oprettet mig en blog, som jeg lover ikke at opdatere særlig tit! Jeg gør det ikke fordi alle andre gør det, men fordi jeg det sidste halve års tid har haft en lille (engelsk) blog på Vintage Life Network. Den er ikke så smart, da man er nødt til at være medlem af netværket for at kunne læse den, så hvorfor ikke hoppe på blog-vognen og se hvordan det går.

Men gider I læse mine blog-bidrag?
Det håber jeg. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...