søndag den 28. juni 2009

Kvickly kan udføre mirakler

Ugens Kvickly konkurrence:
The King of Pop - LIVE!

Mit første blogtræf

Jeg var til mit livs første blogtræf i går i Hillerød - og det bli'r absolut ikke mit sidste!

Sikke en masse fantastiske mennesker jeg havde fornøjelsen af at være sammen med, og jeg skal love for at snakken gik. Jeg glæder mig allerede til næste træf. :)

Uffe snuppede de her to Go-Cards, som jeg synes er så sjove at de skal deles med jer:


Nyd nu de sørgelige rester af søndag og solskin, venner!

torsdag den 25. juni 2009

Bilskråler!

Jeg indrømmer det gerne – jeg er bilskråler!

Jeg indrømmer det gerne fordi jeg, til forskel fra så mange andre talentkonkurrencedeltagere, godt er klar over at jeg synger forfærdeligt, så forfærdeligt at jeg ikke engang gør det i badet. Og hvis jeg gør det mens jeg støvsuger, brokker søn sig – nu er det heldigvis mest ham som støvsuger (teenagere mangler jo altid penge, hæ!). Men alene i min lille bil der får den ikke for lidt, jeg skruer højt op, så jeg ikke engang kan høre mig selv og så bli’r der skrålet igennem!

… and the last thing I see … is my heart still beating. Breaking out of my body and fly away – tralalala!



Jeg kan godt li’ klassisk rock, den gammeldags, halvhårde slags som der stadig er melodi og mening i, som f.eks.:





Det er virkelig godt at skråle med på.

Så møder du en lille rød sportsvogn, som spiller meget høj musik med en blondine hvis mund bevæger sig i takt til musikken – så kan det godt være mig! :)

onsdag den 17. juni 2009

Grusomme verden!

Jeg fik ikke taget billeder af solsorteungerne.
Skaden åd dem alle!
Søde ægtemand så det selv.
Grusomme verden!

Helt så grusom er min egen verden nu ikke, selvom det ikke ligefrem er tilværelsens ulidelige lethed som tynger mig mest for tiden. Vi har TRAVLT på mit arbejde! Vi skulle være fem i mit team, vi var to og så mig, som er spritny. Så gik den ene ned med stress og så sagde den anden op. Jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring! Især ikke fordi de begge to var nogle skønne quinder, som jeg godt gad beholde som kollegaer. Til gengæld har jeg fået ny chef og han virker særdeles lovende. Vi er meget enige og han har allerede fået en del igennem. Men det har været nogle seje dage, hvor jeg er drænet og meget træt når jeg kommer hjem.

Jeg ved godt at jeg lovede ikke at opdatere min blog så tit, men jeg havde nu tænkt mig at det skulle være lidt oftere end som det er nu. Og det er ikke fordi der ikke sker noget i mit liv - jeg har været til TO skønne biludstillinger, et mini Opel GT træf, fundet en masse herlige ting på diverse loppemarkeder og jeg har masser af andet jeg godt vil dele med jer - jeg mangler bare både tid og energi. Så til mine trofaste læsere: tjæk stadig min blog, jeg er i live og håber på at vende stærkt tilbage snarest.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...