søndag den 30. august 2009

Copenhagen Historic Grand Prix
eller "Øreproppernes dag"

Vores sidste feriedag forkælede søde ægtemand mig med fribilletter til Copenhagen Historic Grand Prix. Der er en fantastisk stemning, og også i år var vi heldige med vejret.

Det bli'r en billedserie i dag, husk at alle billeder kan klikkes op i stort format.

Min yndlingsklasse er den der hedder "op til 1947", altså de rigtig gamle biler, her ses min yndlings i klassen:
En skøn gammel Citröen Avant.

En fin gammel Bugatti fra samme klasse.

MG'er var der en del af.

Og de kommer også til skade ind imellem, så bli'r bulen lige rettet og slebet til.

Endnu en gammel yndling - en Jaguar C, som både ryger og lamer når den ræser derudaf.

Hundehuset fylder 50 i år, så der var "mini-parade" (klik billedet op i stort for at se række af små Mascotter)

Mascotterne havde inviteret en anden mini med i paraden, nemlig Fiat 500.

Otto Reedtz-Thott i sin lille og temmelig hærgede Lotus Elan, han vandt sin klasse om søndagen.

Og her ses Prins Joachim i fuld fart rundt i Mercedes svinget. Han vandt DM i sin klasse i år.

Prins Joachim og venner i pitten.

Thorkild Thyrrings bil.

Normalt er jeg ikke vild med Custom Cars, men denne var ret flot lavet.

Her ses den forfra.

Det var meningen at denne slambert af en Dragster skulle startes op kl. 15, men det var der vist en del problemer med, så det oplevede vi ikke.

Mærkværdig maskine med nogle imponerende bagdæk!

Lille Dyt trænger til nye dæk, og det er selvfølgelig ikke en almindelig størrelse man river ned af hylderne i den lokale dækbiks, så det er med at være om sig.

I parken er der gratis parkering for gamle biler, Classic Car Park, her ses Lille Dyt i rækken.

Det var en herlig dag at slutte ferien af med. :)

tirsdag den 25. august 2009

TO perfekte dage

Ja, hvor tit oplever man lige det – to perfekte dage i rap! :)

I går var det vores bryllupsdag – sådan så vi ud for 18 år siden:


Ak ja, som tiden går! Jeg var rød brud, havde selv designet kjolen, som svigermor syede. Hun er uddannet dameskrædderinde, så den sad perfekt.

I går aftes tog vi til fisketorvet og spiste Thai (superlækkert og superbilligt), derefter dampede vi i Cinemaxx-biografen, hvor jeg havde vundet fribilletter, som var tæt på at udløbe, så det passede jo også perfekt.


Vi så The Proposal – som var både sød og sjov. Sandra Bullock så fantastisk ud som altid, men Ryan Reynolds var bestemt også værd at lægge mærke til.

Vi havde tændt spa’en i går morges, så den gik vi i inden det var sengetid. Se det var en hyggelig dag, med manden som jeg har været sammen med i 29 (!!!) år. Ja, jeg begriber det heller ikke selv, men noget må jo fungere for os.

I forgårs, søndag, dampede vi til loppemarked i Farum. Søde ægtemand er ikke just vild med loppemarkeder, som jeg, men efter han har gjort et par go’e kup har det hjulpet en del. Vi gik rundt i solskinsvejr, holdt i hånd til tonerne af Elvis Presleys sjælere (popcorn-manden leverede soundtracket) og så på sjove ting og sager. Og jo, vi gjorde faktisk et par kup: købte to helt nye superflotte udendørslamper til 100 kr. stykket! :) De er i gammeldags stil og passer perfekt til vores gamle hus, hvilket de to gamle 70’er-agtige lamper absolut IKKE gør. Jeg glæder mig meget til at slippe af med dem. Plus lidt andre småting, bl.a. en stor håndfuld miniparfumeflasker til min samling, en mindre stabel fede LP’er og lidt lækkert undertøj.

fredag den 21. august 2009

En bekendelse

Jeg har en bekendelse! Jeg er begyndt at læse i bibelen!

Ja, du læste rigtigt – i bibelen! Det vil mange sige overhovedet ikke passer til mig, men omvendt skader det vel heller ikke.

Jeg er så heldig, at vi ude på mit nye arbejde modtager gratis bøger, mærket ”Læs den før din kunde”. De bli’r lagt frem på et bord, og så kan vi bare tage hvad vi vil ha’. I sidste uge rendte jeg af med en gevaldig stabel, der iblandt ”Bibelen på hverdagsdansk” i lommeformat. Den er nu indlemmet i min bog-zapper samling.
Det gør ikke noget at den faktisk også er pæn og bor i en fin beskyttende plasticæske.

Lige siden jeg blev konfirmeret har jeg haft planer om at læse bibelen, men er gået kold i både den originale og Anne Sofie Seidelins udgaver. Men denne her flyder på en helt anden måde. Der står også at den er skrevet så den egner sig til højtlæsning, måske er det derfor. Der er nogle yderst interessante fodnoter, som forklarer oversættelser, ordspil på hebræisk og lignende. Man behøver ikke at læse dem, men jeg synes det er interessant.

Jeg er startet fra begyndelsen, for jeg har altid elsket det gamle testamente – det er sådan nogle underholdende røverhistorier.

Den bli’r anbefalet af Stig Rossen og Etta Cameron (hvis biografi jeg lige har læst), og I kan eventuelt læse mere om den her og her og der er anmeldelser her.

Rigtig go' weekend alle sammen! :)

mandag den 17. august 2009

Ferie-suk!

Ja, sådan sluttede mors ferie – suk!

Og der gik kun et par dage, så trængte jeg allerede til en ny – men sådan er det vist generelt med ferier.

Vi lå to uger i telt på Sardinien, søns forslag, jeg var lidt lodden på det med at ligge i telt, men det var rent faktisk rigtig godt. Eneste klage: det var ALT for varmt! 37-43 grader, det er dælme for varmt til mig! Det var helt rart at komme hjem til mere normale temperaturer. Det eneste sted der var til at holde ud at være var på stranden, hvor der var lidt luft. Der var der til gengæld strandsælgere som solgte alt mellem himmel og jord, og man kunne også få massage, zoneterapi, flettet hår og lakeret negle:

Når det er så ulideligt varmt kan jeg ikke holde ud at ha’ sko på, jeg får simpelthen ondt alle vegne, ikke særligt godt, når nu vi skulle gå så meget. Jeg købte først et par sandaler som klarede den i tre dage, så duede de ikke mere, vabler på vablerne. Søde ægtemand (SÆ) påstod at jeg skulle købe mig et par trekking-sandaler ala hans. Det var jeg godt nok ikke meget for, for de er dælme grimme, men han havde nok ret i det med at de sidder ordentligt fast på foden. Jeg investerede i et par ”Barbie goes Trekking”:

Og alle der kender mig ved at det absolut ikke er min stil, men ferien var reddet. Søn og en af hans venner kaldte dem for Polly Pocket skoene resten af ferien.

Om jeg købet souvenirs? Ja, det gør jeg faktisk – jeg køber lokale sæber, når så jeg flere måneder efter står og vasker hænder kan jeg mindes min dejlige ferie på Sardinien. Og så er det praktisk, for mit hjem drukner ikke i alt muligt usmageligt turist-nimsnams.
Årets sæbe-høst fra Sardinien.

Vores næstsidste feriedag lokkede jeg SÆ og søn ned til Ringsted Outlet. Søn var ikke meget for det, men fandt hurtigt ud af at han kunne få meget mere for sine tøjpenge, især da vi var så heldige at der var 60% på outletpriserne. Jeg fandt to par sko, mine røde sko er ved at falde fra hinanden, så her er afløserne:
Man kan ikke leve uden røde sko!

Og de her stod til pynt oppe ved kassen. De havde kun fået et par i str. 36, som ingen kunne passe – men det kunne jeg! SÆ og søn stod ellers og jamrede over hvor grimme de er, men jeg synes de er skønne:

De er så høje at jeg har fået forbud mod at ha’ dem på, når jeg følges med SÆ. Og de er også elendige at køre bil med, men de måtte ind i samlingen.

Allersidste feriedag, søndag, blev fejret ved at tage til Copenhagen Historic Grand Prix – SÆ havde fået fribilletter. Jeg kan jo ikke stå for gamle biler, duften af benzin, olie og brændte dæk – men meget mere om det snarest her på bloggen.

onsdag den 12. august 2009

Moderniseret Madonna

Nogen var i Parken i går:

Bær over med lydkvaliten, det er sikkert en ulovlig optagelse, men jeg ville lige vise jer bilen, som er en gammel, lettere ombygget Rolls Royce Cabriolet.

Søde ægtemand og søn var på skiferie i februar, og da jeg blev hjemme og kedede mig alene, forærede han mig billetten til Madonna koncerten sammen med min søster. Jeg trængte i den grad til et pusterum fra mit arbejde, hvor jeg har mere end travlt - trak det korte strå og er alene i 3 uger, men der er heldigvis ansat to nye pr. 1. september, så der lys forude. Så der bli'r nok lidt stille på bloggen her i et stykke tid endnu, da det kniber gevaldigt med både tid og energi når jeg kommer hjem. Det er ellers ikke fordi der ikke sker noget i mit, snarere tvært imod, og jeg havde jo planlagt at blogge en gang om ugen, måske to hvis bølgerne kom til at gå virkelig højt. Så I må glæde jer til alle mine oplevelser i lettere forsinket kronologisk rækkefølge. :)

Nå, tilbage til Madonna ... nu er jeg ikke den store koncertgænger, udover kirkekoncerter med Rasmine, men jeg var en smule skuffet. Det var en noget blandet fornøjelse, hun havde moderniseret al musikken, også de gamle kendinge vi alle elsker, til noget tekno-larm og udover at lyden er temmelig dårlig i Parken (med låg på), så var den også ALT for høj. Flere af numrene skulle man et godt stykke ind i nummeret, før man kunne gætte hvilket nummer det var. Jeg havde også glædet mig til flotte kostumer og dansenumre - der blev jeg også skuffet. Kostumerne var mildt sagt kedelige og dans var der ikke meget af, kun nogle imponerende krumspring og sjipning. Hun lavede en hyldest til Michael Jackson, en af hendes dansere var klædt ud som ham og dansede som han gjorde i de go'e gamle dage. Vi sang også fødselsdagssang for hendes søn Rocco. Britney Spears var med på en video og hun blev tituleret "Britney Bitch", men det er jo også lang tid siden de sidst har kysset.

Jeg må smutte, skal til Opel GT træf her i weekenden og skal deltage i pudsning og støvsugning af Lille Dyt. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...