tirsdag den 29. september 2009

Hvem har stjålet ...

5½ time af min dag???

Og det ikke ligefrem fordi jeg har for meget tid i forvejen.

Har lige været ude og plukke brombær iført PANDELAMPE!

mandag den 14. september 2009

Ny actionfilm?

PLOT: det starter med en voldtægt, derefter lægger en flok hævntørstige brødre en snedig plan for at hævne søsteren, hvilket ender i en masse blodige drab.

Ny actionfilm? Næh, det bare et uddrag af min nye bibel (Bibelen på hverdagsdansk), nærmere betegnet 1. Mosebog, vers 34 - læs selv med her (klik op i stort format):

onsdag den 9. september 2009

Far og søn

Skræmmende så svage gener jeg har:
På den anden side har jeg aldrig hørt nogen dumme vittigheder om postbudet! :)

onsdag den 2. september 2009

Fars nye skygge

Her ser I en glad dreng:
Sidste nye tilføjelse til motorsamlingen: en Honda Shadow VT 1100

Søde ægtemand (SÆ) er absolut ikke bikertypen, faktisk hader han alle der er store, tatoverede, skaldede og har motherfucker-skæg (læs rockertyper). Men han har snakket om en Honda Shadow de sidste 25 år. En kollega havde den til salg for 79.000, han forærede SÆ en køretur på hans fødselsdag, og så var SÆ jo en smule tændt. SÆ giver ham for sjov et bud på 50.000 kr., hvilket jo er aldeles urimeligt. Tre uger efter vender kollegaen tilbage og siger "så tag den dog for 50.000" og så er SÆ jo helt rundt på gulvet. For vi har jo bestemt ikke brug for mere og egentligt heller ikke råd osv osv. Men gæt så hvem der overtalte ham!? Jep! Mig! Helt omvendt af hvordan han reagerede, da jeg investerede i min gamle drømmebil. Jeg kunne jo godt sætte mig ind i hvordan det var at få opfyldt en gammel drengedrøm, og rent faktisk har vi jo råd, og rent faktisk har SÆ skudt adskillige gavekroner ind i diverse byggeprojekter, så jeg syntes han skulle trække nogen af de kroner ud igen og opfylde en gammel drøm. Under alle omstændigheder tror jeg ikke vi kommer til at tabe penge på den.

Den er også meget speciel, alt metal er "airbrush" kunst, det ser ud som om den er lavet af metallapper:
Tanken set lige oppefra, læg mærke til at der er "hul" forneden.

Tanken set skråt nedefra, den er meget gennemført.

Bagskærmen med samme airbrush kunst.

På forskærmen sidder en forkromet rotte:Det er cyklens "sjæl", som SÆ siger. Dem der har set filmen "Det Gyldne Kompas" ved hvad han taler om, i den verden filmen foregår i har alle deres sjæl i form af et dyr gående ved siden af dem. I daglig tale hedder den selvfølgelig ikke andet end "rotten" nu.

I fredags drønede vi først over og købte en hjelm til mig, og så fløj vi ellers til Møn. Og hvordan var det så? FANTASTISK! Lige bortset fra at min røv sov og mine ben skulle rettes ud, da vi nåede frem. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...