fredag den 30. juli 2010

Ordentligt værktøj …

er det halve arbejde, har min far altid sagt! Og det må jo osse’ gælde os kvinder, så jeg har købt mig et nyt strygejern:
Selvom jeg aldrig ønsker mig praktiske ting (udover små praktiske ting fra guldsmeden), så har det stået på min ønskeseddel i flere år, og i denne uge er det på tilbud i Imerco til halv pris – 400 kr. Så jeg drønede ned og investerede i et.

Det har TRE meter stofledning (hvornår har du sidst ejet noget med stofledning?), det har FIRE dampindstillinger, dampskud og lodret damp, det har sprayfunktion, dobbelt antikalkfunktion … og så er det PINK! Det bli’r jo faktisk ikke bedre! Jeg prøvede det i går på en af mine nyindkøbte kinesiske silkekimonoer, og alle er vist klar over at silke bare ikke er sjovt at stryge, men det var nærmest en fornøjelse at stryge det med min lyserøde drøm.

Ja, undskyld, jeg lyder som en reklame, jeg er bare så begejstret.
Nå, jeg må løbe … jeg skal stryge. Ka’ I ha’ en rigtig go’ weekend. :)

tirsdag den 27. juli 2010

Forelsket i en kjole

Jeg er forelsket i en kjole, faktisk så meget at jeg er NØDT til at eje den i alle tre farver den fås i (lys pudder, rød og sort):
Den lyse kan jeg bruge allerede nu, og også hele vinteren med en farvet cardigan over. Den røde skal jeg bruge til jul og alle julefrokosterne, jeg har selvfølgelig et par røde sko (eller flere, ahem!). Den sorte skal være min fremtidige ”lille sorte”, som alle damebladene altid skriver man skal eje, de næste mange år frem.

Kjolerne er fra det nye H&M katalog, og koster sølle 249 kr. stykket så jeg har bestemt råd til at alle tre – især i betragtning af at jeg har mit tøj i årtier! Jeg sætter nemlig en ære i at være umoderne, og har min helt egen stil. Jeg er vild med halvtredserne og det meste af min stil er med elementer fra det årti, og måske også lidt fra sidst i fyrrerne. Jeg går altid i kjole eller nederdel, og ejer kun to par bukser, som mest bli’r brugt i haven eller når jeg gør rent i weekenden. Jeg køber mit tøj i genbrugsbutikker, på udsalg og i H&M, så jeg er ikke dyr i drift. Men det sjove er at jeg altid får mange komplimenter, så jeg må være go’ til at sætte det sammen. Faktisk har jeg ikke rigtig købt nyt tøj de sidste fem års tid, men så her i foråret havde H&M en masse i min stil, så der fik mor endelig nyt tøj. Bl.a. denne vidunderlige kjole (som jeg også ejer i tre farver):

Mærker interesserer mig overhovedet ikke, jeg vil hellere ha’ adskillige fine kjoler at vælge imellem, end én mægtig dyr. Og så vil jeg jo også hellere spare op til min næste veteranbil. :)

torsdag den 22. juli 2010

"Staycation"

Jeg er hjemme igen.
Det har jeg faktisk været siden i søndags, men det har jo ved gud ikke været vejr til at sidde og svede inde foran computeren. I stedet har jeg siddet i min skønne gamle gyngesofa og strikket, jeps, strikket!
Jeg har været en smule rundtosset af varmen og ikke orket ret meget andet end at slappe af i skyggen. 25 grader og overskyet er meget mere mig, men jeg skal ikke klage over at vi endelig fik sommer.

Jeg fik strikket mit bolero-sjal færdigt på under to uger i min ferie, jeg er MEGET stolt af mig selv. Skal nok se om jeg kan få taget et billede, men ellers er det helt magen til dette, bare gråmeleret:
Det blev superfint og jeg er vildt glad for det.

Jeg har købt ind til endnu en cardigan, mørkerød, som jeg mangler i min samling - det var min svigerinde som lokkede, ahem. ;)

Nå, tilbage på sporet - "staycation", hvad i alverden er det? Det er en sammentrækning af de engelske ord "stay" og "vacation", altså man holder ferie hjemme. Helt sikkert noget finanskrisemode, men vi har faktisk praktiseret det i årevis uden at vide at der var et smart ord for det.

For 11 år siden fik jeg mit livs største gave - et sommerhus på Møn! Og når nu vi er så priviligerede at eje et sommerhus som nærmest ligger på en af Danmarks bedste strande, jamen, så ville vi da være nogen skarn hvis ikke vi brugte det. Så for mange år siden indførte jeg at hveranden ferie skal holdes i sommerhuset, for jeg kan godt nøjes med at komme over grænsen hvert andet år.

Har du lyst til at læse historien om hvordan jeg fik mit fine lille sommerhus, kan du gøre det her.

Jeg håber jeres ferier også har været fantastiske! :)

lørdag den 3. juli 2010

PAUSE

I ønskes alle en rigtig go' sommerferie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...