torsdag den 30. december 2010

Tomt og mørkt

Ja, så er al julepynten pakket væk. Lige så meget som jeg glæder mig til at pynte op, lige så meget glæder jeg mig også til at tage det hele ned igen efter jul. Men hvor er der dog tomt og mørkt, bart og trist. Det kræver lige lidt tilvænning, så jeg har hængt et par snefnug i vinduerne, krystaller på nogle troldegrene og fundet mine snefnuglysestager frem - det hjælper alt sammen lidt. :)

I aften skal jeg prøve kjoler, og se hvad jeg kan skrue mig i efter at jeg har tabt mig 3½ kilo - ja, man kan slet ikke tørre smilet af mig! Jeg håber jeg kan passe den lange vintage sølv kjole jeg købte tidligere på året. Jeg forestiller mig at jeg skal se ud ala Jayne Mansfield nytårsaften:

... eller Mamie van Doren:

I stedet bli'r det nok mere ala Rudolf med den røde tud, da jeg er blevet noget så snotforkølet, hoster som en sildsulten sæl og pudser næse dagen lang! ÆV!

GODT NYTÅR til jer alle - og pas nu på fingre og øjne! :)

søndag den 26. december 2010

Ingen halve julegaver

Har I haft en go' jul?
Det har jeg!
Alle gæsterne ankom på trods af meterhøje snedriver, jeg har ikke taget på (jubii) og jeg fik en fuldstændigt overvældende og urimeligt dyr gave af søde ægtemand:
Et Canon EOS 500D - det kamera som jeg selv havde sparet halvdelen op til. Jeg fik også en syrlig bemærkning juleaften fra min mor om at "jeg godt nok var forkælet", hvortil jeg svarede at jeg måske også kunne være en go' kone. Vi giver normalt ikke så dyre julegaver, og han havde også først tænkt sig at gi' mig halvdelen, men blev så enig med sig selv om at man ikke kan gi' en halv julegave. Ingen klager herfra.

Af andre store gaver var der denne:
Hvem mon den meget store og meget mystiske gave i entreen var til?

Den var til min lille niece og indeholdt denne meget fine 42 år gamle dukkevogn fra da jeg selv var lille:
Faktisk har hendes egen mor ligget i den som nyfødt. SÆ havde vasket og poleret den og jeg havde syet sengetøj til den. Hun blev MEGET glad.

Og jeg havde selvfølgelig sørget for at mine negle var i julestemning:
De er lakeret med den flotte grønne lak fra det sæt jeg købte i Lübeck. Jeg har sat et rødt rhinstenshjerte i ringfingeren og ovenpå har jeg lakeret et lag rød glimmerlak.

Glædelig bagjul til jer alle. :)

tirsdag den 21. december 2010

Jule-DJ: Elvis

Nå, vi må lige ha' noget mere julemusik her på falderebet. Og da jeg både er gammel Elvis fan, og for tiden hjælper søn med en selvvalgt engelsk opgave om Elvis - ja, han troede vist at han var snedig, når nu mor både er go' til engelsk og Elvis, men han har fået lov at knokle selv - så hvad er mere oplagt end Elvis julemusik?!

Blue Christmas er vist en af hans meget kendte julemelodier:


Han har også indsunget sin helt egen Elvis-udgave af White Christmas:


Denne er nok den mest kendte - Santa Claus is Back in Town:
Den har den helt rigtige Elvis lyd, og jeg kunne ikke stå for denne video hvor det er en gammel 78'er der bliver spillet.

Og den sidste her er nok hans mest ukendte - Santa Lucia ... på Italiensk:


Rigtig glædelig jul til jer alle. :)

søndag den 12. december 2010

Julenyt

Jamen, har hun da slet ikke fået noget nyt julepynt i år? Spørger I, efter jeg sidste år viste jer hvordan jeg julepynter.

Nu har jeg jo MEGET julepynt, faktisk så meget at jeg ikke engang kan bilde mig selv ind at jeg mangler noget, men lidt nyt er der da kommet til. Jeg er så heldig at få hjemmelavede fødselsdagsgaver af min svigerinde, og hun er næsten lige så julebims som jeg:
Her en superlækker juleplaid, hun selv har lavet af rød fleece med et håndquiltet julemotiv på midten og håndsyede kanter med grønt garn der ligner gran. Det nyder jeg at putte mig i på sofaen hver aften. For nogle år siden fik jeg julepuder af hende - de er ikke kommet frem endnu her på billedet.

Og to fine lyserøde julepuder til mit soveværelse:
Anderledes julede, men superlækre.

Og så har jeg købt denne skønne julestjernebroche hos Dansk Røde Kors:
Den er lige mig - masser af røde rhinstene.

Og så var jeg jo i Lübeck med søde ægtemand forrige weekend, og faldt over dette juleneglelaksæt på færgen - til sølle 70 kr.:
Det er virkelig en samling fuldstændigt fantastiske farver: en mørkerød og en klar grøn med masser af glimmer, en guldglimmer og en der hedder "snefnug", dvs. en mælket lak der glitrer som sne. Og der fulgte også et ark neglestickers med, så man jule- og vinterdekorere neglene. I kan se hvordan det ser ud på her.

... nå, jeg smutter - jeg skal lakere negle. :)

onsdag den 8. december 2010

Jule-DJ: Bjældeklang

Jeg er jo julebims! Det er vist ikke nogen overraskelse for jer der kender mig. Jeg ELSKER jul! Og sidste år legede jeg både jule-DJ og anbefalede film, for at få jer alle i julestemning. Det vil jeg gøre igen i år, og hvad er bedre end lidt bjældeklang til at komme i den helt rigtige julestemning!?

Her good ole blue-eye, Frankie-boy himself:
Jeg har et blødt punkt for hr. Sinatra og synes denne version er skøn.

Her en lidt mere rocket klassiker:
Jingle Bell Rock med Bobby Helms. Den kan man heller ikke undvære i december.

Her i en klassisk udgave:
The Puppini Sisters er faktisk en moderne gruppe, som minder meget om The Andrew Sisters.

Og her er den så i den go'e gamle udgave:
Med Bing Crosby and the Andrew Sisters. Og nu I spørg' - jep, jeg har LP'en der vises i starten.

Glædelig jul til jer alle. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...