torsdag den 30. juni 2011

Konad kunst

Konad-waffornoed, spørger I.

Ja, det vidste jeg heller ikke for et års tid siden, men det er virkeligt smart, så det vil jeg dele med jer. Det er neglelak-stempling. Det er supernemt, tager ingen tid og ser fantastisk ud.

Man skal bruge: et stempel (jeg valgte det dobbelte og det er virkelig godt), en skraber og en holder til pladerne er også en go' investering, så skraber man nemlig ikke lak ud på bordet.
Og så skal man selvfølgelig bruge plader med mønstre, de ser sådan ud:
Man kan købe Konad plader mange steder, men jeg fandt dem faktisk billigst hos KonadDenmark, hvor de koster 60 kr. stykket. Man kan også købe dem på eBay, Amazon og lignende steder, men så risikerer man jo at der ryger told og moms og alt muligt andet ubehageligt på. Pladerne er en go' investering, da de aldrig bliver slidt op. Jeg er nu oppe på 20 stk., da jeg var heldig at købe 9 stk. brugte.

Her er et par eksempler - det første er et design jeg lavede på min niece, som ønskede sig diamanter og stjerner:
Det fik hun, og jeg kom også et par rhinstene i.

Dette er mine egne negle, den grå vandt jeg på BeautySpace.dk, den er fra Opi og hedder "Skull and Glossbones" (jeg elsker det navn). Det er en kedelig lysegrå, men den er en rigtig go' base til stempling, så den tror jeg at jeg kommer til at bruge rigtig meget. Her har jeg lavet røde kys, som fik hele den lokale Matas til at stimle sammen:

Det er som sagt supernemt: man pensler lidt lak (og det behøver ikke være Konads speciallakker) i motivet, skraber det over med skraberen, løfter motivet op med stemplet og stempler det over på sin negl - voila, superflotte negle alle lægger mærke til. Og det tager højst fem minutter at dekorere alle ti negle.

Her er Konads egen video i hvordan det gøres:


Go' fornøjelse - jeg ved i hvert fald godt hvad mine lommepenge skal gå til.

mandag den 27. juni 2011

torsdag den 23. juni 2011

MC-tur til Bornholm

Når hvordan gik deres mc-tur til Bornholm så, spørger I?

Jooh tak, den gik fint lige indtil søde ægtemand (SÆ) kørte over en kantsten og flækkede motorblokken - ÆV!

Nå, vi havde lejet en lille lejlighed sammen med svoger og svigerinden, som havde den smukkeste udsigt.

Vi havde også helt perfekt solskinsvejr at køre rundt i, så vi fik da set en del. Her står jeg med en efter min mening perfekt reklamebil for et røgeri - en gammel Fiat 500:
Den er da ikke til at stå for. Bemærk også mine særdeles ikke-velsiddende mc-bukser. Er der ikke een som gider designe nogle velsiddende mc-bukser til kvinder?!

Mens det stadig gik godt - SÆ foran Østerlars Kirke:
Jeg elsker rundkirkerne, de er nogle helt fantastiske og meget anderledes kirker.

Vi besøgte også Bornholms Tekniske Samling, som er et helt fantastisk museum. Jeg kan kun anbefale alle at besøge det. Der var bl.a. udstillet 6.200 kopper, som en dame havde doneret. Hun var kommet i Guiness Rekordbog, allerede da hun havde samlet 1.500 kopper. Her ses et lille udsnit af dem:
Nå, på trediedagen skulle vi tage nogle billeder af Hammershus, der var sådan et lækkert lys, og så skulle vi lige se Hammer Havn - det skulle vi aldrig ha' gjort. For det var der SÆ valgte at køre over en lille kantsten, som flækkede blokken og olien sprøjtede bogstaveligt talt ud, mega-surt show:
Så var go'e dyr rådne, for han havde jo aldrig fået taget sig sammen til at få smækket Falck på den. Heldigvis havde han en supersød kollega på Bornholm, som lånte en bil med hængertræk, lånte en stor trailer et andet sted og ramper et tredie sted. Men det gik stort set hele dagen med. Imens vi sad der og ventede, var der "Pinsetræf" - hele Bornholms ungdom kom kørende i biler, hvorefter de dansede, drak og spillede høj musik på havnen. Der var en del politi som holdt skarpt øje med dem og tog spiritusprøver på chaufførerne hele tiden, så alt var under kontrol. Her hjælper et par af betjentene med at skubbe Rotten på traileren:
Og sådan ser det ud når man som den allerførste trækker sin mc om bord på færgen, suk:
Beklager det rystede billede, jeg løb bagefter, men måtte lige forvige situationen. :)

I Sverige holdt min søde far med sin gamle lastbil (en Chevy Stepside fra 1940), som fragtede os hele vejen hjem:

Så nu mener jeg at SÆ skylder mig en ny ferie!

PS: Rotten blev alu-svejset i forgårs og er nu næsten så go' som ny, så nu kan SÆ sove roligt om natten igen. ;)

mandag den 20. juni 2011

torsdag den 16. juni 2011

Ægtemands humor

Vi er i gang med at renovere vores stue, og da søde ægtemand (SÆ) arbejder hårdt på at bringe den tilbage til dens tidligere glans må jeg lave mad. Jeg kan godt lave mad, men jeg synes bestemt ikke at det er sjovt. Og for lige at toppe det hele, har vi pakket alt, inkl. kogebøgerne, ned i kasser i kælderen, så jeg skal kokkere fra hukommelsen. Jeg har handlet ind en gang om ugen og prøver at blive inspireret af de lange kølediske.

Sidste uge sendte SÆ mig en sød SMS med kys fra håndværkeren og at han var vild med min madlavning og at han nemt kunne vænne sig til det. Jeg skrev tilbage at han skulle tage det helt roligt, når stuen var færdig, var kokkejobbet hans igen. Han skrev straks tilbage at han var sikker på at renoveringen ville tage mindst tre år til! Haha! :)

mandag den 13. juni 2011

torsdag den 9. juni 2011

MC pause

Jeg har mest lyst til at skrive "lukket pga. stress", men så synes jeg jo alligevel at jeg hygger mig med at skrive på min blog. I dag damper vi på motorcykel på en lille ferie til Bornholm, og det trænger jeg til - jeg er bogstaveligt talt ved at arbejde mig ihjel.

Ikke mere jammer herfra, jeg synes i stedet I skal more jer over ham her:

PS: Det er en Honda søde ægtemand og jeg kører på, og den lyder dælme noget mere larmende end hans udgave, jeg overvejer faktisk ørepropper.

mandag den 6. juni 2011

lørdag den 4. juni 2011

Stem på mig!

NegleNymferne har en konkurrence som jeg deltager i, så stem på nr. 3 - det er nemlig mit design. :)
Det er sidste frist på mandag.

torsdag den 2. juni 2011

En engel?

Næppe! Jeg er faktisk temmelig sikker på at han efterlader sig et kølvand af knuste pigehjerter. Men det er mit nye yndlingsbillede af søn, og det er ikke opstillet. Jeg tog det i søndags da han nervøst ventede på at blive tatoveret af sin onkel, men det er en anden historie I nok snart skal få.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...