tirsdag den 25. august 2009

TO perfekte dage

Ja, hvor tit oplever man lige det – to perfekte dage i rap! :)

I går var det vores bryllupsdag – sådan så vi ud for 18 år siden:


Ak ja, som tiden går! Jeg var rød brud, havde selv designet kjolen, som svigermor syede. Hun er uddannet dameskrædderinde, så den sad perfekt.

I går aftes tog vi til fisketorvet og spiste Thai (superlækkert og superbilligt), derefter dampede vi i Cinemaxx-biografen, hvor jeg havde vundet fribilletter, som var tæt på at udløbe, så det passede jo også perfekt.


Vi så The Proposal – som var både sød og sjov. Sandra Bullock så fantastisk ud som altid, men Ryan Reynolds var bestemt også værd at lægge mærke til.

Vi havde tændt spa’en i går morges, så den gik vi i inden det var sengetid. Se det var en hyggelig dag, med manden som jeg har været sammen med i 29 (!!!) år. Ja, jeg begriber det heller ikke selv, men noget må jo fungere for os.

I forgårs, søndag, dampede vi til loppemarked i Farum. Søde ægtemand er ikke just vild med loppemarkeder, som jeg, men efter han har gjort et par go’e kup har det hjulpet en del. Vi gik rundt i solskinsvejr, holdt i hånd til tonerne af Elvis Presleys sjælere (popcorn-manden leverede soundtracket) og så på sjove ting og sager. Og jo, vi gjorde faktisk et par kup: købte to helt nye superflotte udendørslamper til 100 kr. stykket! :) De er i gammeldags stil og passer perfekt til vores gamle hus, hvilket de to gamle 70’er-agtige lamper absolut IKKE gør. Jeg glæder mig meget til at slippe af med dem. Plus lidt andre småting, bl.a. en stor håndfuld miniparfumeflasker til min samling, en mindre stabel fede LP’er og lidt lækkert undertøj.

4 kommentarer:

 1. Den kjole sidder godt nok flot - har du den stadig? Forresten synes jeg, du ser yngre ud i dag :-)

  Hvad hedder kirken med de flotte kalkmalerier?

  De fede LP'er vil jeg gerne høre lidt mere om!

  SvarSlet
 2. -> Rasmine, Ja, den sad fantastisk og blev også rettet til mange gange. Hun er dygtig, hende svimse. :) Og TAK! Jeg synes nu selv jeg er begyndt at se ældre ud.

  Kirken er såmænd Elmelunde Kirke på Møn, som er meget berømt for sine kalkmalerier, jeg blev konfirmeret der, så det var ikke noget problem at blive gift der.

  LP'erne er nok ikke noget for dig, dvs. det ved jeg jo ikke, jeg fandt bl.a. den første Madonna LP (den manglede i samlingen), Shakin Stevens (til søn), et par Depeche Mode og så en Hooray Hollywood (ellernogetidenstil) - tre kvinder som synger som Swing Sisters i 40'erne, herligt! :)

  SvarSlet
 3. Og så glemte jeg ... jo, kjolen hænger fint nede i kælderen. Jeg tog den nederste del af og brugte den som "cocktailkjole" til en del fester. Den døde til min søsters bryllup, da havde vi været gift i 10 år, og jeg syntes ikke hun skulle være den eneste i brudekjole. Det syntes hun var skægt. Jeg fik danset lidt vildt med min bror og så skred sømmene foran på lårene. Jeg kan heller ikke skrue mig ned i den mere, med mine forbandede syv kilo for meget. :(

  SvarSlet
 4. Selv tak! Fotos kan jo snyde :-)

  Kjolen minder mig forresten om udstillingen "Krop og forklædning" på Brede Værk. Kan vi nå det i år, inden Værket lukker den 18. oktober?

  Swing Sisters er i den grad noget for mig! Det minder mig om, at jeg må have fat i nogle cd'er.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...