tirsdag den 27. juli 2010

Forelsket i en kjole

Jeg er forelsket i en kjole, faktisk så meget at jeg er NØDT til at eje den i alle tre farver den fås i (lys pudder, rød og sort):
Den lyse kan jeg bruge allerede nu, og også hele vinteren med en farvet cardigan over. Den røde skal jeg bruge til jul og alle julefrokosterne, jeg har selvfølgelig et par røde sko (eller flere, ahem!). Den sorte skal være min fremtidige ”lille sorte”, som alle damebladene altid skriver man skal eje, de næste mange år frem.

Kjolerne er fra det nye H&M katalog, og koster sølle 249 kr. stykket så jeg har bestemt råd til at alle tre – især i betragtning af at jeg har mit tøj i årtier! Jeg sætter nemlig en ære i at være umoderne, og har min helt egen stil. Jeg er vild med halvtredserne og det meste af min stil er med elementer fra det årti, og måske også lidt fra sidst i fyrrerne. Jeg går altid i kjole eller nederdel, og ejer kun to par bukser, som mest bli’r brugt i haven eller når jeg gør rent i weekenden. Jeg køber mit tøj i genbrugsbutikker, på udsalg og i H&M, så jeg er ikke dyr i drift. Men det sjove er at jeg altid får mange komplimenter, så jeg må være go’ til at sætte det sammen. Faktisk har jeg ikke rigtig købt nyt tøj de sidste fem års tid, men så her i foråret havde H&M en masse i min stil, så der fik mor endelig nyt tøj. Bl.a. denne vidunderlige kjole (som jeg også ejer i tre farver):

Mærker interesserer mig overhovedet ikke, jeg vil hellere ha’ adskillige fine kjoler at vælge imellem, end én mægtig dyr. Og så vil jeg jo også hellere spare op til min næste veteranbil. :)

6 kommentarer:

 1. Den er godt nok sød, men alt for kort til mig. Alligevel kunne jeg godt finde på at lade mig inspirere lidt - når jeg får tid til at sy.

  Den blomstrede er også lige min stil. Det er den slags, jeg kunne finde på at sy i flere forskellige slags stof - når jeg altså engang får tid til at sy.

  SvarSlet
 2. ->Rasmine, jeg har lært at man ikke skal lade sig afskrække af længden, hvis man altså (som jeg) ikke lige har modelhøjde, så er længden faktisk OK. Jeg håber min teori også holder denne gang, men det har den gjort tidligere. Jeg hader nemlig også lårkorte kjoler. Nummer to kjole er min evige favorit, så fantastisk fin, og jeg får altid kommentarer når jeg har den på.

  SvarSlet
 3. Det er ret interessant, at den kjole er så populær blandt tilskuerne. Noget kunne tyde på, at det er sådan, folk helst vil have, at en kjole ser ud - og så hænger de alligevel alverdens rædsler på sig, bare fordi nogle designere synes, det skal være moderne.

  SvarSlet
 4. Du har helt ret, Rasmine, og det er både kvinder og mænd som spontant komplimenterer mig. Så er jeg egentligt ligeglad med at jeg er umoderne, når jeg får den slags reaktioner. :)

  SvarSlet
 5. Super fed kjole :)

  Sådan nogle måtte der gerne være nogle flere af i butikkerne :)

  SvarSlet
 6. -> Kia Gee, lige præcis - flere flotte kjoler til folket! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...