onsdag den 16. februar 2011

Valentinsdag

Ja, det er ikke noget vi bruger hjemme hos os. Søn og jeg indførte Halloween i 2001, fordi vi syntes vi i den grad trængte til pynt og (u)hygge midt i efteråret. Vi hyggede os hver aften i en hel uge med at lave pynten selv. Det er der jo ellers mange der vrænger på næsen af – sådan noget Amerikansk pjat. Sådan har jeg det med Valentins dag – hvis man elsker nogen, skal man fortælle det hver dag, ikke kun den 14. februar.

I mandags kom søde ægtemand hjem med en hel POSEfuld Valentinsgaver til mig:
Han havde været et smut forbi Tiger. Han ved jeg elsker MANGE gaver.
Jeg fik (fra venstre): et badesæt med lækker gammeldags rosenduft, fine sokker med glimmerstjerner, et rødt hjerteformet vækkeur, en rystekugle jeg kan sætte et billede af ham i, kærlighedstape (den var ny for mig) og kys-køleskabsmagneter.

Jeg tror jeg vil overveje det med at indføre Valentinsdag en gang til! :)

4 kommentarer:

 1. Du må simpelthen være et af de mest forkælede mennesker jeg kender. Tænk at få valentinsgaver, når man synes at valentinsdag er noget er en dårlig joke. Tsk tsk tsk..... ;-)

  Jeg tror at du har verdens sødeste og mest betænksomme mand! *S*

  SvarSlet
 2. -> Jens, jamen, jeg kan tåle det. :D Ja, jeg klager ikke mht. ægtemand.

  SvarSlet
 3. Du behøver vel ikke at overveje det - han HAR jo indført den. Til næste år bliver du nødt til at gøre gengæld!

  SvarSlet
 4. -> Rasmine, jep, jeg har selvfølgelig sagt at nu er det en tradition og jeg forventer noget i samme stil til næste år. Jeg bestiller jo ikke andet end at gøre gengæld. ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...