torsdag den 21. juli 2011

På ferie i Lille Dyt

Har I haft en go' ferie?

Det har vi! Og vi var faktisk rimeligt heldige med vejret. I uge 27 dampede søde ægtemand (SÆ) og jeg ud i det blå i gamle min bil - Opel GT'en, som er fyldt 40 i år. Vi havde ikke de store planer, udover at vi gerne ville til Tønder, for vi synes selve byen er så hyggelig og området er så smukt. Og så ville jeg gerne til Lübeck.

På vejen måtte vi lige skifte tændrør, dem kunne man heldigvis få for en slik i en T. Hansen vi mødt på vejen:

I Tønder røg vi tilfældigt ind i et veterantræf. Vi sad på torvet og spiste aftensmad, da det væltede ind med med flotte gamle biler:

Så vi blev selvfølgelig opfordret til at hente min og stille den ind mellem de andre:

Vi besøgte Højer Mølle, som er utroligt smukt restaureret og for sølle 30 kr. var der også et interessant museum og en smuk gammel have man kunne besøge:

Her er Lille Dyt set fra toppen af Højre Mølle:

Vi besøgte selvfølgelig også sluserne - her er jeg med det smukke og meget flade landskab i baggrunden:

Vi kørte også forbi Møgeltønder, men da prinsen og hans yndige hustru ikke var hjemme måtte vi købe os til eftermiddagskaffe og nok verdens største æblekage hos "mormor":

Der var bare så hyggeligt og jeg ville varmt anbefale det, hvis ikke det var fordi hun sagde at hun lukker i næste måned. Hun er også kunstmaler, man kunne bl.a. købe flot malede bakker og skrin. Det her skilt var ikke til at stå for:

På vej til Lübeck slog vi lige et smut forbi Frøslev Lejren. Dette tredimensionelle bykort var ret udførligt og havde endda vejnavne og seværdighederne skrevet med blindskrift:

Dagen efter kørte vi til Timmendorfer strand - jeg ønsker mig sådan en strandstol, de er simpelthen så charmerende:

Man kunne også købe is på gammeldaws vis:

Og man kunne købe SKO! Ups, det blev lige til 10 par sko i alt:

Men de var simpelthen så billige at jeg ikke havde råd til at lade være. Fra venstre mod højre: tre par ballerinaer til 6 euro stykket, to par med kilehæl (som jeg kan bruge nu!) til henholdsvis 6 og 14 euro (det dyreste par faktisk), et par klassiske sorte stiletter til 50 kr. (købte fire par i Tønder), et par mellemhøje til 100 kr., et par lyserød lak pinup sko til 100 kr., et par rød/hvide til 50 kr. og et par tidlige 60'er agtige sorte til 50 kr. Så nu mangler jeg SLET ikke sko. :)

2 kommentarer:

  1. Simpelthen en ferie efter dit hoved, hva'!

    Jeg håber at din søde ægtemand ikke følte sig fuldstændig tilsidesat af ferieguden.

    SvarSlet
  2. -> Rasmine, det var faktisk ham der foreslog det. Jeg ville ha' kørt på motorcyklen. Men for f... hvor er jeg dog træt af det elendige regnvejr efterhånden. :(

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...