torsdag den 27. oktober 2011

Halloween negle

Det er Halloween på mandag, så jeg har kreeret mig et sæt Halloween negle:

Jeg forærede mig selv Opis Halloween sampak med selvlysende lysegrøn lak, Zom-body to Love (jeg elsker Opis lak-navne) og sort krakeleringslak. Jeg synes det var superfedt med en selvlysende neglelak, men til daglig ligner det jo bare en snotgrøn lak. Man kan se den lyse i mørket nederst på dette link.

Jeg ønskede mig en Konad Halloween plade, jeg har selvfølgelig Konads juleplade (og nej, den spiller hverken Last Christmas eller Rocking Around the Christmas Tree) og den er bare superfin, men Halloween pladen (nr. M13) er jeg lidt skuffet over, så jeg var nærmest nødt til at investere i plade nr. M28, hvor der er en lækker edderkop.

På tommel- og lillefingeren har jeg den selvlysende lak med den sorte krakeleringslak over, på ringfingeren bloddråber fra M13, på langfingeren et græskar fra M13 og på pegefingeren edderkopper fra M28.

Glædelig Halloween alle sammen. :)

2 kommentarer:

  1. Hihi, hvor er du fin :-)
    Kære Sanne, den 12/11 holder vi blogtræf i Hillerød kl. 13 - har du lyst til at være med? Det kunne være hyggeligt at se dig igen.

    SvarSlet
  2. -> Madame tak for invitationen, det er virkelig sødt af dig og jeg har selv tænkt at det er meget lang tid siden jeg har været med til et blogtræf, jeg har bare alt for meget om ørerne for tiden til at kunne overskue det. Jeg håber I får en hyggelig dag.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...