torsdag den 26. april 2012

Luksus

Ja, hvad er det? For mig er luksus tid og fred, begge dele har jeg aldrig haft særligt meget af, og jeg nyder ellers i den grad at have tid til alle mine projekter eller bare at sidde og læse en go' bog. Sidste sommer var jeg meget tæt på at købe mig endnu en gammel bil, men der blev søde ægtemand (SÆ) til seriøst sure ægtemand. Nå, jeg havde altid ønsket mig et bibliotek med en gammel øreklapstol, en fodskammel, en fin gammel standerlampe og et lille bord med plads til en bog og en kop the, så prinsessesur som jeg var krævede jeg i stedet min lænestol. SÆ er ikke så vild med gamle ting som jeg, så jeg endte i Ikea og den er også rigtig fin:
Og skamlen er magen til, siger I. Se det er jeg enormt glad for at I bemærkede. :) Jeg bestilte nemlig stof magen til stolens betræk og har selv syet betræk til skamlen med skørt og læg og det hele, og jeg er ikke helt fri for at være en smule stolt af mig selv. Jeg fik også presset et pudebetræk og applikationer til et tilhørende tæppe ud af metervaren:
Så det er nu officielt husets nye yndlingskrog, godkendt af sure ægtemand og superkræsen teenageknægt med ualmindelig krævende smag.

Hvad jeg læser? En Marilyn bog selvfølgelig: MM Personal.

6 kommentarer:

 1. Super cute! Jeg tror ikke min mand ville godkende sådan en hehe

  Sussi

  SvarSlet
 2. Det er godt nok flot! Til lykke med dit bibliotek!

  SvarSlet
 3. Det er en meget smuk stol. Jeg har jo også min store stol - en King Edward stol. Desværre trænger den for en ompolstring og nye fjedre oveni nyt betræk, og det er kostbart. Hvor har du fundet din?

  SvarSlet
 4. -> Sussi, min mand var heller ikke meget for det, men da han til sidst havde valget mellem endnu en veteranbil og lænestolen, så bøjede han sig. Han er som sagt selv rigtig glad for at sidde der nu.

  -> Rasmine, tak, jeg synes også det er blevet fint.

  -> Deborah, det var lige præcis sådan en gammel King Edward stol jeg godt ville ha' haft, men den gik ikke. Min er fra Ikea, jeg vil mene det er denne her, selvom det betræk jeg har åbenbart ikke findes mere:
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S09830490

  Rigtig go' weekend til jer alle. :)

  SvarSlet
 5. Den er mega sej!!! ;D ville elske at sidde og læse i den ;D
  http://polish-life.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. -> Astrid, jeg elsker virkelig at sidde i den, det er blevet min ubetalelige luksus. Jeg må hellere holde øje med din blog, for jeg er jo også "neglebims". :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...