torsdag den 30. maj 2013

Sjove sakse

Jeg har fået en genial idé til nye nemme negle, man klipper tape i facon med sjove sakse:

Jeg er vild med Pinterest, og har set det et par gange tidligere, og kom i tanke om at jeg selv havde en enkelt af slagsen, som aldrig blev brugt. Min er nummer to fra venstre.

Her har jeg lavet klippeprøver, stadig samme rækkefølge som på det første billede:

Her er mit første forsøg med min egen saks:
Den syregrønne er en L'Oreal nr. 807 og den lilla er OPI's Tomorrow Never Dies, fra Bond-kollektionen. Jeg klippede først en masse tape i passende længder, som jeg derefter klippede med den sjove saks. Og der skulle klippes mange, for tapen gik hele tiden i stykker. Saksene er nok mest beregnet til at klippe papir. Husk at første lak skal være hærdet helt før tapen sættes på. Til gengæld skal tapen hives af straks efter lakken er lagt, for at få skarpe kanter, så man laver een negle ad gangen. Jeg trænger til en ny underlak, så se venligst bort fra boblerne.

Nå, jeg var ovre hos svigermor og hjælpe hende med hendes nye pc, så jeg spurgte om ikke hun havde flere sjove sakse som hun alligevel ikke brugte. Og det havde hun. Så jeg drog glad hjem med tre styks til. Den første store saks er endda en professionel sysaks, så den kan virkelig klippe. Desværre gik tapen hele tiden i stykker og jeg måtte lave flere negle om, rimeligt irriterende:
Den lyseblå hololak er Makeup Store SIW og den mørkeblå er Essie Aruba Blue, nok mine to yndlingsblå og så på een gang.

Så nu skal jeg på jagt efter noget mere holdbart tape.

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...