torsdag den 10. juli 2014

Sommernegle

Så har jeg samlet en omgang sommernegle sammen, det vi sige vi starter lige med mine påskenegle, som jeg absolut ikke var tilfreds med:
Sannes sommernegle
Den lysegule er Sally Hansens Go Bananas, som jeg har stemplet med mine nye Bundle Monster Holiday Collection plader. Jeg synes bare slet ikke at man kan se at det er påskeæg, og min tape-kylling, blev heller ikke supergo' - æv. Nå, men så er det jo godt at det er nemt at rense af igen. ;)

Jeg er i gang med at prøve "klichéer" af, altså ting som mange andre elsker, men som jeg aldrig selv bruger, f.eks. blomster, rødt, pink og lyserød. Her har jeg stemplet roser ovenpå Misas Fleeting Hibiscus:
Sannes sommernegle
Det var nu slet ikke så dårligt.

Tilbage til min yndlingsfarve, grøn - her R de L's Precious Metal:
Sannes sommernegle
Lakken er en gave fra en sød kollega, som jeg har lavet prikblomster oven på, super nemt.

Jeg har købt noget nyt tape og måtte prøve noget af det, det blev en holografisk tekstur manicure:
Sannes sommernegle
Den holografiske er min yndlings fra MakeupStore Siw og teksturen er IsaDoras Ocean Crush. Jeg har tilføjet en matchende rhinsten på hver negl.

Om sommeren er det frem med hololakkerne, for de er bare supersmukke i solskin:
Sannes sommernegle

En go' gammel orange lak fra Gosh Funky Orange:
Sannes sommernegle
Jeg er egentlig ikke så vild med orange, men den er bare så fin i solskin. Jeg har lavet et simpelt prikmønster i rød ovenpå.

Her har jeg været i sommerhuset og ordnet mine negle der, og lakeret dem med den eneste lak jeg har dernede, en virkelig kedelig svagt lyserød perlemorslak. Den spicede jeg op med turkise tern, da jeg kom hjem:
Sannes sommernegle
Den turkise er Sally Hansens Blue Me Away.

Endnu en kliché, pink negle, hvilket jeg stort set aldrig går med mere:
Sannes sommernegle
Dem blev jeg nu rigtig glad for. Lakken er L'Oreals Shocking Pink, hvilket jeg bestemt ikke synes den er, som jeg tilføjet enkle, men fine prikblomster på. Dem kan jeg godt finde på at lave igen.

Og til sidst endnu en kliché - sommerfuglenegle:
Sannes sommernegle
Jeg elsker den mintgrønne farve, som er fra Oriflame og hedder Mint Pear, men sommerfuglene er jeg ikke så imponeret af. Den på ringfingeren er god, men de andre er nærmest bare lidt ærgerlige.

2 kommentarer:

 1. Øv, jeg havde ellers lige skrevet en kommentar, men den røg åbenbart ud i intetheden, da den skulle postes. Nå, men ville jo bare fortælle, at jeg syntes godt om dine sommernegle. De grønne med prikblomster og de pink med blomster er mine favoritter :)
  Rigtig god ferie!!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det godt, det der med at ens kommentar forsvinder ud i cyberspace. Jeg er konsekvent begyndt at kopiere (Ctrl+C) inden jeg klikker udgiv, bare et tip. Men tak for at du gad skrive kommentaren igen. De to nævnte er lige præcis også mine favoritter, de bli'r helt sikker lavet igen. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...