mandag den 26. januar 2009

Forlænget weekend

... meget forlænget weekend!

Forklaringen er at jeg blev fyret i fredags, så min fornemmelse af at jeg ikke passede ind, var ikke helt ved siden af. Jeg var allerede selv begyndt at søge væk og det havde da unægteligt været sjovere at sige op selv. Men sådan skulle det ikke være.

Mit firma er forholdsvist nystartet uden de store resultater indtil videre, så nu er de under lup og har fået skyhøje budgetter som min "rare" direktør ikke mente jeg kunne leve op til - så farvel og tak til mig! Jeg mente at min fyring ikke var helt fin i kanten, da jeg var blevet lovet et helt andet job end det jeg ret hurtigt endte med at sidde i og jeg havde heller ikke fået skyggen af en advarsel, så jeg kontaktede min fagforening. Men når man har været ansat under et år, kan man ikke rejse en sag, dvs. så kan arbejdsgiveren fyre en fordi man har blåt hår, som juristen sagde. ÆV! Jeg havde ellers gerne set at de ikke bare "døde i synden".

Men på den anden side: nu er jeg FRI for at se på min chef som totalskadede min bil, ikke ville betale og svinede mig til en hel måned. Jeg er FRI for at høre på min emsige, nævenyttige, bedrevidende, påståelige, selvfede kollega. Jeg er FRI - ja, faktisk er jeg hjemmegående husmor nu ... ind imellem jobsøgeriet.


Jeg kan sove lidt længere, tage den med ro, få gjort noget ved alle de småting og større projekter jeg ellers aldrig har tid til. Jeg har tid til at motionere, gå ture, handle sundt ind, bage søns yndlingssmåkager (som han har klaget over at jeg ikke har bagt i umindelige tider), og måske endda lave mad! Naah, nu tror jeg lige jeg slutter det her blog indlæg inden jeg går for vidt ...

Men kender I nogen som har brug for en kvik quinde med mange talenter, især it-mæssigt, så tøv ikke med at sige til.

11 kommentarer:

 1. TIL LYKKE. Lad nu være med at bage din teenagesøns yndlingssmåkager uden betingelser - det har han ikke godt af ;-)

  SvarSlet
 2. -> Rasmine
  Du har så evig ret! :) Her kører vi hårdt og brutalt efter noget-for-noget princippet.

  SvarSlet
 3. Hvad skal du så have for småkagerne? Og hvad er det for nogle?

  SvarSlet
 4. -> Rasmine
  Hvad jeg skal ha' for dem? Det må jeg lige tænke over.

  Det er faktisk havregrynssmåkager, opskriften stod på Brugsens de billige, da jeg var barn - de er supernemme og smager himmelsk. Jeg deler dejen, så den ene halvdel får lidt vanille og den anden lidt cacao. Jeg er sikker på at jeg kan få ham til nærmest hvadsomhelst hvis jeg tager mig sammen og bager dem. :)

  SvarSlet
 5. Den slags havde jeg helt glemt!

  SvarSlet
 6. Åh nej, Sanne, sikke en redelighed!

  Men du lyder jo trods alt til at være lidt tilfreds med situationen, og jeg tror hurtigt, du kan finde noget andet. Men æv at du ikke kan rejse en sag...

  Varme klem!

  SvarSlet
 7. Du er velkommen til at bruge den ene halvdel af dobbeltovnen til en ekstra portion småkager. Jeg skal nok selv komme forbi og hente dem.

  Og husk at sende din exchef et julekort med billedet af den forhenværende Polo ...

  SvarSlet
 8. -> Madame,
  Ja, det er ikke så fedt, men sket er sket. Jeg vil ikke ligefrem sige at jeg er tilfreds med det, men jeg kan lige så godt få det bedste ud af det. Der er trods alt tre måneder, så jeg burde jo ha' masser af tid. Kryds fingre for mig. :)

  SvarSlet
 9. -> Uffe,
  Nå, så du er også til gammeldags havregrynssmåkager!? Det kender jeg ret mange hankøn som er. :) Jeg skal sende dig en prøvekonvolut med smagsprøver. Eller også kunne jeg bare bringe opskriften her.

  Tak for julekortstippet, rigtig go' idé. Jeg har taget en masse billeder, så faktisk kan jeg jo lave en kalender til hende. HÆHÆ! ;)

  SvarSlet
 10. Hej Sanne.

  Beklager dine mange ikke så sjove oplevelser.

  Jeg synes du skal søge et job i NNIT. Søg uopfordret på nnit.dk. De ansætter flest på den måde. Skriv mit navn på ansøgningen, så jeg kan lægge et godt ord ind for dig.

  NNIT er en fantastisk virksomhed, som jeg kun varmt kan anbefale. Efter flere job i mindre virksomheder, som har været mere eller mindre heldige, så er NNIT virksomheden, hvor jeg har lyst til at blive i mange år.

  Held og lykke med det hele.

  Mvh
  Jesper Mærsk Jønstrup

  SvarSlet
 11. Hej Jesper,
  TAK for dit geniale råd! :) Jeg havde faktisk selv overvejet NNIT, men troede at det nærmest var umuligt at komme ind. Jeg vil da gøre forsøget og referere til dig. Hils din søde kone mange gange og endnu en gang TAK for tippet.
  Rigtig go' weekend. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...