torsdag den 25. juni 2009

Bilskråler!

Jeg indrømmer det gerne – jeg er bilskråler!

Jeg indrømmer det gerne fordi jeg, til forskel fra så mange andre talentkonkurrencedeltagere, godt er klar over at jeg synger forfærdeligt, så forfærdeligt at jeg ikke engang gør det i badet. Og hvis jeg gør det mens jeg støvsuger, brokker søn sig – nu er det heldigvis mest ham som støvsuger (teenagere mangler jo altid penge, hæ!). Men alene i min lille bil der får den ikke for lidt, jeg skruer højt op, så jeg ikke engang kan høre mig selv og så bli’r der skrålet igennem!

… and the last thing I see … is my heart still beating. Breaking out of my body and fly away – tralalala!Jeg kan godt li’ klassisk rock, den gammeldags, halvhårde slags som der stadig er melodi og mening i, som f.eks.:

Det er virkelig godt at skråle med på.

Så møder du en lille rød sportsvogn, som spiller meget høj musik med en blondine hvis mund bevæger sig i takt til musikken – så kan det godt være mig! :)

6 kommentarer:

 1. I takt til musikken - jamen så kan det da ikke være helt galt ;-)

  SvarSlet
 2. Forresten tror jeg, at du ville have utrolig meget ud af sangundervisning. I løbet af de efterhånden mange år, jeg selv har gået til sang, har jeg set (og hørt), at det er meget få, der ikke kan lære at synge hæderligt, selv om de lyder helt forfærdeligt i starten.

  I øvrigt ved jeg jo slet ikke, om du lyder så forfærdeligt som du selv og din ubarmhjertige teenagesøn påstår. Kan han selv synge?

  SvarSlet
 3. Jeg har slået ørerne ud og indstillet de nærsynede glas på skarpeste focus, så at jeg straks "genkender" dig, ifald dit røde lyn fører dig til Midtlolland ;-)

  SvarSlet
 4. -> Rasmine, du vil blive overrasket over hvor dårligt man kan synge! Og nej, søn kan heller ikke synge, så han behøver ikke være så kæphøj.

  -> Anjoe, man kan aldrig vide om jeg kommer på dine kanter. Jeg har selv sommerhus på Møn, og vi kører gerne Danmark rundt på søn-fri ferie i min gamle sportsvogn.

  Rigtig go' weekend til jer begge. :)

  SvarSlet
 5. Jeg siger som Rasmine, det er et spørgsmål om at ville lære det - og pludselig er det second nature.

  Marilyn Manson er da uhyggelig ... det passer ikke til mit ideal om kærlighed :-) Så hellere LEL eller Legoland Efter Lukketid.

  SvarSlet
 6. -> Donald, Legoland Efter Lukketid - den får topkarakter!!! :) Søn er også vild med den. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...