onsdag den 17. juni 2009

Grusomme verden!

Jeg fik ikke taget billeder af solsorteungerne.
Skaden åd dem alle!
Søde ægtemand så det selv.
Grusomme verden!

Helt så grusom er min egen verden nu ikke, selvom det ikke ligefrem er tilværelsens ulidelige lethed som tynger mig mest for tiden. Vi har TRAVLT på mit arbejde! Vi skulle være fem i mit team, vi var to og så mig, som er spritny. Så gik den ene ned med stress og så sagde den anden op. Jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring! Især ikke fordi de begge to var nogle skønne quinder, som jeg godt gad beholde som kollegaer. Til gengæld har jeg fået ny chef og han virker særdeles lovende. Vi er meget enige og han har allerede fået en del igennem. Men det har været nogle seje dage, hvor jeg er drænet og meget træt når jeg kommer hjem.

Jeg ved godt at jeg lovede ikke at opdatere min blog så tit, men jeg havde nu tænkt mig at det skulle være lidt oftere end som det er nu. Og det er ikke fordi der ikke sker noget i mit liv - jeg har været til TO skønne biludstillinger, et mini Opel GT træf, fundet en masse herlige ting på diverse loppemarkeder og jeg har masser af andet jeg godt vil dele med jer - jeg mangler bare både tid og energi. Så til mine trofaste læsere: tjæk stadig min blog, jeg er i live og håber på at vende stærkt tilbage snarest.

3 kommentarer:

 1. Pas nu på, at du ikke bliver en stakkels lille solsorteunge, der bliver ædt af den store, slemme skade, der hedder stress!

  SvarSlet
 2. Det er godt, at du får luftet dig på hyggelig vis i fritiden; det er afstressende medicin :-D

  SvarSlet
 3. -> Rasmine, skal jeg nok. Vi har allerede samtale i morgen med nogle lovende kandidater, og min rare nye sjæf går meget op i at vi ikke må få stress.

  -> Anjoe, ja, du har ret, det hjælper virkelig meget at koble af i weekenderne. Jeg må se at få skrevet om det og poste nogle billeder. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...