mandag den 19. oktober 2009

Total retro

Var til total retro fødselsdagsmiddag hos vores fælles bedste ven i lørdags - FONDUE!

Og vi havde faktisk lige snakket om at NU var det da på tide at det kom på mode igen, for det var jo fantastisk hyggeligt. Jesper, som ikke kun er vores bedste ven mere, da vi har adopteret ham, mente åbenbart det samme som os, så han havde lånt fire fondue-gryder, skåret et stort udvalg af forskelligt kød og snittet en forfærdeligt masse grøntsager.

Der var overskud af mænd, da kvinderne var på diverse forretningsrejser og lignende, så en af quinderne og jeg hjalp med at tage af bordet og alle mændene blev siddende tilbage ... og hvad sad de så og diskuterede højlydt!? Madopskrifter!!! Jeg er omgivet af mandlige mad-nørder. :)

3 kommentarer:

 1. Ha! det minder mig om det superlækre fonduesæt, jeg sammensatte til min 40 års fødselsdag med en til lejligheden indkøbt kobbergrude med sølvbelægning og fonduelåg - altså et tilsvarende låg med udskæringer. Jeg må jo have det et eller andet sted.

  For resten var det tradition hos mine forældre, at vi fik fondue nytårsaften, og det er da mindre end 10 år siden.

  Måske sku' man ...

  Men rigtige madnørder interesserer sig da ikke for fondue, gør de? Jeg synes, det er en fantastisk opfindelse, fordi man slipper for at stå i køkkenet.

  Hvorfor er der (næsten) ingen mænd, der forstår, at vejen til kvindens hjerte går gennem opvasken?

  SvarSlet
 2. -> Rasmine, den fondue-gryde lyder pivlækker, den må du finde frem. Ja, mange havde det som tradition at nytårsaften var fondue, for det tager jo herligt lang tid. Jeg synes bestemt fonduen fortjener at blive moderne igen. Men lad dig ikke narre af at du ikke skal stå i køkkenet, for du kommer til at stå i timevis og hakke, snitte og skære.

  Nej, mad-nørder interesserer sig måske ikke lige for fondue, men sidder de over et godt måltid bli'r de inspirerede og så ruller opskriftslavinen. :)

  Vejen til vores hjerter går vist også igennem maven - vi har jo begge køkkenfobi i udpræget grad. :)

  SvarSlet
 3. Skal vi kappes om, hvem der er hårdest angrebet af køkkenfobi?

  Det kan godt være, at du vinder, for jeg synes altså ikke, det er så slemt at forberede fondue. Det skyldes nok, at det, jeg mest har imod madlavning - bortset fra opvasken - er, at man skal være over tingene. Det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til. Gæsterne klarer jo den del af arbejdet helt selv, når man serverer fondue ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...