søndag den 25. oktober 2009

Typisk dansk hjem - min bare!

Oprah Winfrey er vild med danskerne, som jo er verdens lykkeligeste folk. Ja, vi klager ikke for det er jo gratis og helt fantastisk reklame.
Under sit lynvisit i Danmark nåede hun også at besøge et typisk dansk hjem.

Gudfader, hvor føler jeg mig atypisk nu!

Jeg er fuldstændig enig med hr. Harder i at et "samtale-lokum" ikke er noget man ser særlig tit her i lille Danmark. Kunne du måske forestille dig at sidde der på tønden, men gæsterne sidder i stuen og ser på.

Og undskyld de har TRE børn - hvor er alt legetøjet og rodet henne?

Det er da til at krepere af grin over!

Vil du se et mere normalt dansk hjem, så kig her.

3 kommentarer:

 1. Konen må være totalt utroværdig.
  Der er måske nogen, der har været så snedig at binde hende dette her på ærmet, for at vi kan slippe for en amerikansk invasion - de må jo tro, at vi er bindegale!

  SvarSlet
 2. Hun har vel sans for en god historie. Da jeg var barn fortalte fru Jensen mig om hvordan hun som barn havde siddet på lokummer med flere huller i brætterne, så man kunne være flere om det på en gang. Det er vel en slags samtalelokum.

  Lur mig om ikke også USAnerne har haft sådan nogen.

  Men hun var jo også fra de rigtig gamle dage :-)

  SvarSlet
 3. -> Rasmine, ja, jeg håber hun fyrer et par researchere og jeg håber også at hun er klog nok til at hun ikke tror på det.

  -> Donald, jeg har også siddet på sådan et dobbeltlokum midt i en skov i Sverige med min søster, vi købte sågar et lille skakspil og satte imellem hullerne. Meeen, det var jo netop i de rigtig gamle, primitive dage. Glas er godt - i vinduer f.eks. ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...