tirsdag den 22. december 2009

Julefilm

Synes du der er alt for lang tid til juleaften eller er du stadig ikke kommet i julestemning, så iler jeg med nogle anbefalelsesværdige julefilm. Jeg elsker selvfølgelig også julefilm. :)

Min absolutte yndlingsjulefilm er Miraklet på Manhattan:
Den er bare SÅ skøn, indeholder det hele: en sød kærlighedshistorie, en ægte julemand og en fantastisk slutning. Filmen er ikke den helt gamle udgave fra fyrrerne, men denne har en vintage-stemning, som jeg ikke kan stå for. Og så er Dylan McDermott dælme seværdig, uhm, for en nabosteg:


Lige efter Miraklet på Manhattan kommer Polar Ekspressen:
Det er en fuldstændig fantastisk anymationsfilm, hvor Tom Hanks spiller samtlige roller, dvs. der er animeret ovenpå hans bevægelser. Filmen handler om en tvivlende drengs rejse med Polar Ekspressen, hvor alle børnene møder selveste julemanden. Superflot lavet. Se en smagsprøve her:


Og så er der de hylende morsomme Alene Hjemme film. Jeg anbefaler 1 og 2, jeg har set at der nu også er kommet en 3 og 4, men glem dem.
2'eren er lige så sjov som 1'eren, og selvom jeg har set dem mindst 20 gange griner jeg stadig. Fantastisk film for hele familien:
En ældgammel yndling er It's a Wonderful Life. Englen Clarence er simpelthen hele filmen værd. Se den, og du kommer sikkert til at tænke over hvor godt dit eget liv er:
Har du nogen julefilm som du elsker, så anbefal dem gerne her.

RIGTIG GLÆDELIG JUL! :)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. eg kender slet ingen af de film, du fortæller om, Sanne - men det er dejligt at få film anbefalet!

  God bagjul til dig!

  SvarSlet
 3. -> Tak, Madame. Du kan roligt give dig i kast med med dem, jeg anbefaler ikke noget uden at jeg synes det er godt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...