torsdag den 31. maj 2012

Nye gamle kjoler

Er I klar over hvor mange fine gamle kjoler man kan vælge imellem, hvis har en en talje på 20-22 tommer? Mange! Men det har jeg desværre ikke. Jeg er en helt almindelig størrelse medium, så jeg blev gevaldig glad da jeg fandt denne "halvtredserne i firserne" kjole på Etsy:

Den er utroligt fin i virkeligheden. Detaljen med den lille "cape" foroven gør den superelegant, og bindebåndet giver en rigtig go' figur. Jeg har allerede planlagt at tage den på til søde ægtemands halvtredsårsfødselsdag til august. Og så tror jeg den kostede ca. 200 danske kroner. Oveni det gav den flinke sælger (faktisk har jeg altid kun mødt supersøde sælgere på Etsy.com) 20% rabat, og så var det ikke svært at bestemme sig for denne her:

Det er nok en tidlig halvfjerdser, men den er også supersød og meget anderledes fra hvad jeg ellers har i mit garderobeskab. Jeg kan rigtig godt li' alle de mange bittesmå rosenknopper, men jeg kan ikke rigtig enes med bindebæltet. Jeg har prøvet med forskellige andre bælter, men det er heller ikke rigtig godt, så nu er jagten gået ind på et passende bælte i genbrugsbutikkerne.

5 kommentarer:

 1. Wow, hvor er den øverste smuk!!
  Heldige dig:)

  SvarSlet
 2. -> Whifey, den er også min favorit, bare lidt for fin til hverdagsbrug. Og velkommen til min blog. Du ønskes rigtig go' weekend. :)

  SvarSlet
 3. Jeg kom lige forbi via en anden blog og har læst dine indlæg tilbage til "Mine yndlingsbiler". Jeg har moret mig herligt og må fortsætte en anden dag :-)
  Lidt ærgerligt at kaffekoppen, som skulle have ramt SÆ, røg i vitrineskabet. SÆ er selvreparerende, hvorimod skabet kræver en glarmester ;)
  Da jeg nåede til indlægget om dine yndlingsbiler, blev jeg glad for at se, at Fiat 500 var en af dem.
  Fiat 500 var min første og højst elskede bil af dem, som jeg har haft som ung. Den var blå med detaljer i krom - og den havde soltag. Når jeg ser dem den dag i dag ærgrer jeg mig over, at jeg ikke har beholdt min.
  Jeg bliver nødt til at anskaffe mig en igen en dag. Sur ægtemand eller ej :-)
  Jeg har forøvrigt også ejet en Renault CV4 i ganske kort tid. Den har dog ikke gjort indtryk på mig, men den ser faktisk nuttet ud, når jeg ser dine billeder.

  Skøn blog du har. Glæder mig til at følge med fremover.

  SvarSlet
 4. -> Lone, tak for din dejlige kommentar. Det er lige præcis sådan en kommentar som din, der gør det værd at blogge. Velkommen til, det glæder mig at du har lyst til at følge med. :)

  SvarSlet
 5. Det er nogle rigtig søde kjoler, du har fundet. Det kunne være, at man skulle begynde at gå i genbrugsbutikker, for der er sikkert nogle gode ting at finde.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...