torsdag den 7. februar 2013

REKLAME: Sanne's Vintage Jools

Nu er det jo min blog, så må jeg godt bringe en reklame for min egen lille butik, ikke?


Jeg har i lang tid haft lyst til at åbne en butik på Etsy.com, og nu har jeg endelig gjort det. Jeg er ude af mig selv af begejstring, for jeg synes selv det ser rigtig fint ud. Jeg har samlet på gamle smykker i ca. 15 år, og har en del ting som jeg af underlige årsager aldrig går med, selvom jeg synes de er pæne - sådan er det nok bare. Men de er nu sorteret fra og sat til salg - til særdeles rimelige priser - i min nye shop:


Og der gik kun en halv time fra jeg havde åbnet butikken til den første ordre tikkede ind. Jeg dansede rundt af glæde. Sådan her ser ordren ud, når den er klar til at blive sendt:


Jeg har naturligvis lavet fine takke-kort som matcher mit "logo", som jeg sætter på æsken med matchende rød elastik. Og ja, jeg har tegnet en glad blomst på konvolutten, jeg havde ikke nogen kønne klistermærker og jeg kan godt li' når sælgere gør noget ud af forsendelsen. Nu tror jeg bli'r ved med at tegne, for det er da meget mere personligt. 

Så tag et kig i min fine butik når du trænger til en pause: Sanne's Vintage Jools.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med dine fine butik, Sanne - sikke en skøn idé, når du har mange gamle smykker, du ikke bruger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, smykker skal bruges, de skal ikke bare ligge i skuffen. Jeg har haft rimelig succes, så jeg pønser allerede på at sortere lidt mere. :)

   Slet
 2. Tillykke med åbningen :) Hvor er det bare fint. Synes rigtig godt om din idé med at gøre noget ud af forsendelsen. Det kan jeg også rigtig godt lide, når sælgere har gjort. God weekend!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...