torsdag den 13. juni 2013

Forårsnegle

Nu er der kommet gang i lakkerne igen, og jeg har været ret go' til at huske at tage billeder. Her er hvad jeg har bedrevet i løbet af foråret. Først min niece, som var meget fascineret af mine Halloween edderkopper, så dem ønskede hun sig til sin tyveårs fødselsdagsfest:
Klar lak med sorte Konad edderkopper og spindelvæv på tommelfingeren, ret fint og meget anderledes.

Efter at have været til lægen pga. stress, købte jeg en Ciaté duochrom lak (Spending Spree) for at muntre mig selv lidt op. Det er jo trods alt billigere end at købe sko:

Jeg har prøvet at fange den duochrome virkning, men det er ikke let:
Den er rosa-stålvaskfarvet med gyldent farveskift - go' forklaring, ikke? ;) Jeg har OPI's Extravagance fra Designer Series på spidserne.

Her har jeg lavet turkisblå glimmerklatter på perlemorshvid bund:
De var supernemme at lave, og jeg var ret glad for dem hele ugen. Jeg lakerede bare neglene med den hvide bundfarve, lod det tørre lidt, satte en god klat glimmerlak på midten af neglen, som jeg trak tilfældigt ud med et dotting tool. Til slut lidt prikker hist og pist. Den perlemorshvide er en antikvarisk Gosh og den turkise glimmer er en tikroners lak fra Tyskland.

Oriflame havde deres forårslakker på tilbud, så denne lyse mintgrønne (Mint Pear) måtte ind i samlingen:
Den har jeg stemplet med en glimmerlyselilla Konad lak fra vores USA tur. Meget forårsagtigt.

Og det her er de fineste Indielakker fra Etsy, som jeg var nødt til at prøve straks de landede i postkassen:
De er fra The Hungry Asian, den grønne hedder Kiwi Smoothie og den lyslilla Li-laquer. Hendes forårskollektion er superfin, og hun har i det hele taget lakker som er anderledes end alle de andre glimmerlakker, som Indielakker almindeligvis er. Men bare navnet er nok til at jeg vil handle hos hende. :)

Jeg skulle til fest og have min nye blå brokadekjole fra halvtredserne på, så jeg måtte finde på negle som passede i farven, det blev dem her:
De er lavet med en ældgammel sølvlak fra Yves Rocher, hvor jeg har sat almindeligt tape øverst, såkaldte Chevron-negle, lakeret blå med Sally Hansens Blue Me Away! (som dækker flot i et eneste lak, jubi!) og til slut sat klare rhinstene ud for hver spids. Jeg synes det var både enkelt og flot.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk at se, Sanne! Har du neglelak på hver dag?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, hver eneste dag, elsker farver! Rigtig go' weekend til jer begge. :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...