onsdag den 18. november 2009

Lagt ned ...

Ja, sådan i bogstaveligste forstand. Jeg har ligget syg med influenza i ti dage, hoster stadig som en gal og kravler på arbejde. Nu er det dælme ikke sjovt længere. Og hvad tror I alle spørger om - om det er svineinfluenza? Jeg ved da virkelig ikke om der var nogen dyr indblandet, og kan det ikke også være ligegyldigt.

5 kommentarer:

 1. Åh nej! Du er nødt til at blive rask til den 26., ikke?

  Men når de andre spørger, om det er svineinfluenza, er det jo nok, fordi de har hørt at den kan være livsfarlig, og simpelthen er bange for at blive smittet.

  Jeg troede egentlig, at du var blevet bedre til at passe på dig selv og ikke gå på arbejde, når du er syg!

  SvarSlet
 2. Det er nemlig totalt ligegyldigt; de skulle hellere nøjes med at ønske dig god og hurtigt bedring!

  Jeg ønsker dig god og hurtig bedring :-D

  SvarSlet
 3. -> Rasmine, Jeg har det meget bedre i dag, så jeg skal nok være i fin form både den 26. og 29. hvor vi fejrer fælles-følle. :)

  -> Anjoe, Du har den helt rette forståelse - og tak! :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil nu give Rasmine ret. Når man er modtagelig så er man MEGET lidt glad for folk, der generelt bare vader på arbejde og er ligeglade med, om de smitter andre. Og når man er i risikogruppe vil man (på trods af vaccine), da slet ikke udsættes for H1N1. Måske det var værd at overveje?? Dette helt bortset fra, at folk skulle passe bedre på sig selv og lade kroppen få ro, når den er syg!

  SvarSlet
 5. -> Deborah, Der er da ikke noget ved at være syg hvis ikke man kan gå på arbejde og smitte dem allesammen! ;) Nej, selvfølgelig går jeg ikke på arbejde, hvor der er risiko for at smitte andre, det ville jeg selv blive sur over. Når jeg skrev at jeg "kravlede" på arbejde, var det fordi jeg stadig følte mig træt og svag efter at ha' ligget syg i ti dage.

  Velkommen til min blog i øvrigt. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...