søndag den 29. november 2009

Tillykke til mig! :)

Jeg har haft fødselsdag i denne uge! Blev 29 for gudvedhvilkengang, men jeg elsker fødselsdag - gæster og gaver og go' mad. Hvis jeg skal fremhæve et par gaver (og det gør jeg altså), så må det blive et par aldeles vidunderlige sølvsandaler min søster havde taget med hjem fra Ægypten til mig:
De passer perfekt! :)

Hun havde også taget alle mulige andre spændende ting med hjem fra Ægypten til mig - hun ved nemlig at jeg elsker mange gaver. Mine gæster skal helst ringe på med albuerne.

Af søde ægtemand fik jeg en elektrisk beskærersaks og en pakkekalender:
En gave til hver dag i december, jamen, så bli'r det simpelthen ikke bedre for en gavoman som jeg! :)

Søn havde også købt gaver (jeg har indprentet ham at nu er han stor nok til at selv at give gaver): et par meget varme sutsko med rensdyr på og en sort hånd, som kan holde mine halskæder.

Af min bedste ven, Jesper, fik jeg en aldeles overdådig gave: tre billetter til Beatles Bootleg koncert midt i januar. Alt for meget, men nu hænger de ude på køleskabet så jeg kan kigge på dem og glæde mig. Han havde så også købt tre billetter til sig selv, kæresten og hans egen søn, så vi skal følges ad. Det kan kun blive godt!

I går gik jeg juleamok! Der er simpelthen julepynt over det hele nu, også på badeværelset, men mere om det i et andet blogindlæg.

3 kommentarer:

  1. Tillykke, med den nye alder og de gode gaver.

    SvarSlet
  2. Tillykke med de 29 år *LOL* en skøn alder til at fortsætte opbygningen af sin skosamling og pynte hele hytten med tingeltangel til den kommende højtid ;-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...