søndag den 30. maj 2010

Sannes Seje Solbriller

Jeg har brugt penge! Jeg har simpelthen investeret i de fedeste vintage-agtige solbriller fra Ralph Lauren:
Jeg kommer til at se ca. sådan her ud, bare 20 år ældre. :)

De kostede 1.675 kr. hos Profil Optik, og dertil skal lægges for 500 kr. styrkeglas, da jeg ikke kan se uden briller. Men jeg ved jeg vil ELSKE dem de næste 20 år.

Og inden min sommerferie skal jeg ha' investeret i det her fantastiske opjektiv til mit Canon spejlreflekskamera:
Det er et 18-200 objektiv, som jeg kan få for ca. 3.400 kr. på nettet, og så er jeg fri for at skifte objektiv - for det får jeg selvfølgelig aldrig gjort. Jeg havde ellers kig på Tamrons 18-270 objektiv, men efter at ha' læst sammenligninger af dem, faldt valget alligevel på Canons. Jeg er normalt ikke mærkedyr, men lige med mit kamera kan jeg godt li' at det hele er Canon.

Og så har søde ægtemand købt sig en plæneklipper til FEMOGTYVETUSINDE kroner!!! Og det var f... ikke fordi han manglede! Den kostede faktisk 30.000 kr., men jeg fik den pruttet ned i pris. Den har frontklipper og hydrostat, og det kan en mand åbenbart ikke leve uden. Så har du brug for en fin, gul plæneklipper, man kan sidde på, så har vi en til salg - bare sig til. Jeg får taget billeder en af dagene.

Så jeg er gået i gang med at spare op til min anden drømmebil - en Fiat 500, den mellemste model, som far siger. Helst i lysegrøn, som her:

Jeg importerer nok en rustfri fra Italien til næste sommer, afgiften løber højst op i 3.000 kr., og så er den køreklar. Spændende om mit ægteskab holder til endnu en gammel bil. Men som søn siger: "Den koster det samme, er næsten samme størrelse som plæneklipperen, den mangler bare knivene nedenunder!" - og det har han ret i.

Så skal vi ikke bare betragte det nytårsforsæt som lukket nu!

4 kommentarer:

 1. Hvorfor skal din nye veteranbil være lysegrøn? Fordi den står godt til en blodrød halvtredserdragt?

  A propos plæneklipper: Madame viser et par veteranmodeller på sin blog.

  SvarSlet
 2. Tillykke med de lækre solbriller Sanne, de er virkelig flotte! Her bruger vi rugbrødsmotoren, når vi slår græs - to fluer med ét smæk og motion samtidig ;-)

  SvarSlet
 3. -> Rasmine, bare fordi jeg synes det klæ'r den. Den er også fin i lyseblå og læbestiftsrød. Bare jeg får en, så er jeg glad.

  -> Madame, tak, jeg er også superglad for dem, og håber solen snart gider skinne lidt mere. Vi har for mange kvadratmeter og for lidt tid til at slå græs som i de go'e gamle dage, og så er SÆ jo vild med alt der kan sættes strøm til eller hældes benzin på.

  SvarSlet
 4. Det er da, et par super lækre solbriller, som du der har fået dig :)

  Ralph Lauren laver lækre solbriller ligesom mine ynglings Tom Ford solbriller

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...