tirsdag den 17. august 2010

Opel GT træf 2010

I weekenden var jeg til det årlige Opel GT træf, det var som altid hyggeligt selvom det øsregnede det meste af lørdagen. Her holder vi på pladsen:

Og her er vores telt med tilhørende pølsebod/ølvogn:

Her holder Lille Dyt i rækken som den første til venstre:

Go' røv(e), go' weekend:

Opel GT pude, jo, jo, der er stil over det:

Lørdag eftermiddag kørte vi vores sædvanlige kortegetur, en fin lang række små seje GT'er:

Vi kørte ud til Mosehuset, hvor vi pakkede os godt sammen:

Vi fik også besøg af den nye Opel GT, en af dommerne ankom i den. Stort, moderne skrummel efter min mening:

Vi udstillede vores små fine biler i Ringsted Outlet Center, men på Ringsted Torv var der "Familie MC dag", hvor en masse, ca. 150 motorcykler, ankom og parkede, så man kunne gå rundt og kigge og snakke med ejerne:

Her en anderledes Triumph:

Tank-kunst så vi også en del af, denne cykel var ret gennemført med dødningehoveder på både tank, stel, skærme og tasker:

Er det mon Merlin?

På bagskærmen stod "Harley Cycles Rocks - Other Bikes Sucks", det vil der nok altid være delte meninger om:

Nå, jeg fik renset mine vintage kjoler og de blev nærmest som nye, så jeg iførte mig den blomstrede og da flere har bedt om et billede af mig med den på, så indsætter jeg det lettere modvilligt her:

Jeg hader mig selv på billeder, det er nok derfor jeg har valgt fotografrollen. Inde i mit hoved er jeg både yngre og smukkere, men det er nok en kvindeting, suk.

PS: Husk at alle billeder kan klikkes op i større format.

12 kommentarer:

 1. Tak!

  Jeg ved godt, hvorfor du selv synes, at du ser både yngre og kønnere ud i virkeligheden end på billedet her: Det gør du faktisk, men normalt ser du heller ikke så sur og stramtandet ud. Mon ikke det ansigtsudtryk skyldes, at du er overbevist om, at du ikke vil kunne lide billedet ;-)

  SvarSlet
 2. Tak, Rasmine, jeg er glad for du også synes jeg ser bedre ud i virkeligheden. Faktisk tog Max 5-6 billeder og dette var det bedste, jeg må nok bare indse at jeg aldrig bli'r pinup model. ;)

  SvarSlet
 3. Vi er nogle stykker, der ikke er særlig fotogene. Jeg er selv et eklatant eksempel. Selv om jeg bestræber mig på ikke at se sur ud, synes jeg ikke ikke kun, at jeg altid er grim på billeder - jeg har ligefrem svært ved at genkende mig selv. Min mor gav mig faktisk ret - syntes også, at jeg var svær at genkende.

  SvarSlet
 4. Kjolen klæder dig så godt, Sanne - det var virkelig et kup, du gjorde med de fine kjoler!

  SvarSlet
 5. -> Rasmine, ja, det er jeg også, der findes meget få gode billeder af mig. Til gengæld plejer jeg kunne lokke det bedste frem i alle andre. Man kan åbenbart ikke både og.

  -> Madame, tak, jeg er også rigtig glad for dem, og håber snart at blive inviteret til stor fest, så jeg kan bruge de andre.

  SvarSlet
 6. Nu ved jeg, hvor jeg skal henvende mig næste gang, jeg skal bruge et pasfoto eller noget i den retning ;-)

  SvarSlet
 7. Rasmine, du siger bare til, så skal jeg gøre mit bedste. :)

  SvarSlet
 8. Sikke nogle dejlige biler. Jeg synes du har ret i at den nye Opel GT er en anden tyngde og efter min mening for meget tyngde til at den kan være en salgbar efterfølger til den "rigtige" GT. Men Opel er et underligt produkt, som nogle gange rammer præcist og laver noget af høj kvalitet, andre gange går det galt. Gad vide om deres fremdrift er ødelagt af at de skulle aflevere penge til GM i USA som ikke har det godt og måske ikke kan overleve økonomisk uden en at blive lavet helt om.

  Når du nu har fået så mange kommentarer til den blomstrede og det indeni så kommer også en her: "Det ser pænt ud" :-)

  SvarSlet
 9. -> Donald, Jeg har læst at den nye Opel GT er mere en Cadillac end en Opel, det forklarer nok dens vulgære størrelse. Onkel Opel bør nok holde sig til at lave fornuftige familiebiler. ;)

  Og tak for din søde kommentar, det varmer altid, selvom min selvkritik er superskarp.

  SvarSlet
 10. Hvor er jeg savlende misundelig over din Opel GT, der sammen med en Jaguar E nok er mine most wanted drømmebiler :)
  Og det med kameraet kender jeg godt, jeg har det osse bedst bag linsen, det kommer med alderen - ikke at du har noget at brokke dig over endnu :)

  mvh maria

  SvarSlet
 11. -> Maria TAK! :) Jeg er også meget glad for den. Og velkommen til min blog. Jeg vil snarest tjække din blog ud, da jeg også er lakaholic.

  SvarSlet
 12. Hehe Sanne, ja, det var via en lakblog, at jeg stødte på dig, men jeg er nu også tidligere ramlet ind på din side og kom osse da til at savle over din GT, så jeg tænkte, at nu måtte jeg hellere efterlade en hilsen.
  Jeg glæder mig til at se dig på min blog :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...