mandag den 6. september 2010

Loppe- og mc-søndag

I går havde søde ægtemand (SÆ) dedikeret hele dagen til mig - hans ord, ikke mine, men jeg klager ikke. Vi startede med at dampe på et lille lokalt loppemarked i vores egen by, men det var så lille at vi kun lige var varmet op, så vi fortsatte til Farum. Det er til gengæld stort og vi finder altid noget vi ikke kan leve uden. Her er hvad jeg investerede i:

Kunstige æbleblomstgrene - en tier stykket, de skal pynte i mit soveværelse.
En smuk karaffel - en tier.
Et kalahaspil i træ (mangler kun få kugler) - en tier.
Tre flotte farver neglelak (rød, blå, lyserød) - en femmer stykket. Jeg ved allerede nu at den knaldrøde glimmerlak bli'r en favorit til alle julens fester.
En minihåndcreme til min taske - 2 kr.
En lille Kongelig mus - 40 kr.
En smuk gammel, blå glashalskæde - 50 kr.
To par helt nye (gamle) skindhandsker - en tier parret.

SÆ var faktisk også temmelig heldig, fandt et par ægte Ray-Ban solbriller til en hund, en Dewalt boremaskine som virkede perfekt til en hund, og diverse ledninger, loddekolbe og sikringer. Han har fået smag for det efter han selv har gjort nogen kup.

Hjem og spise en hurtig frokost, og så ellers i alt motorcykeltøjet, for vi skulle følges med svoger og svigerinden til Malerklemmen. Malerklemmen er et spisested i skoven lige udenfor Ringsted, hvor en masse motorcykler mødes den første søndag i måneden - rigtig hyggeligt, og vejret var jo mere end perfekt.

Her er SÆ foran hans motorcykel, også kaldet "Rotten", bagved ses svogers hurtige, røde japser:

Og her sidder vi alle fire og spiser æbleskiver med softice (mig og SÆ til venstre):
Malerklemmen er kendt for deres hjemmebagte æbleskiver og om sommeren kan man få dem med softice, så det bli'r lidt mere sommerligt.

Der var flest japanermaskiner, men fire Harley'er, en enkelt Norton og en enkelt gammel Victoria var da dukket op. Det her var en af de mere specielle maskiner:

Denne her Drag Star er SÆ ret vild med, den var også flot i grå og sort:

En lille rød Harley med en lyserød hjelm, jeg gætter på at det var en damecykel:

(husk at alle billeder kan klikkes op i større format)

Så det kunne godt være at jeg burde ha' støvet hele hytten af og bekæmpet ukrudtet i haven, MEN - nu er jeg glad og opladet, og hverken skidt eller ukrudt render nogen steder.

5 kommentarer:

 1. Sikke en sød, lille mus!

  Du skulle du bare vide, hvad jeg har erhvervet på lauritz i den senere tid. Måske skulle man alligevel prøve at gå på loppemarked. det lader til, at det er en hel del billigere ;-)

  SvarSlet
 2. Har du fået "Lauritz-feber" Rasmine? :) Ja, det er væsentligt billigere på loppemarkeder, der ryger jo ikke diverse gebyrer og tårnhøj porto på. Og det er tit specielt billigt fordi folk enten bare vil af med det eller ikke har forstand på det de sælger. Det kan så blive vores held.

  SvarSlet
 3. Hej Sanne - tjek lige min blog. Vi holder snart blogtræf igen og jeg synes det er rigtig hyggeligt, hvis du også kan komme. :-)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle fine loppefund I har gjort, Sanne! Jeg må besøge markedet i Farum en dag - det tror jeg ikke, jeg kender. Er det spejdernes store hal? Skønne billeder I har taget :-)

  SvarSlet
 5. Tak Madame. Det var rimeligt indbringende. Nej, jeg kender faktisk ikke spejdernes hal, men har hørt om det. Vi plejer at besøge det på parkeringspladsen ud for "centret".

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...