lørdag den 11. september 2010

Toy Story 3

For et par dage siden var søn og jeg alene hjemme, så vi dampede i Farum-Lynge drivein bio i min gamle bil og så Toy Story 3:

Vi elsker begge to Toy Story, og drengen i filmen, Anders, er lige så gammel som søn. Anders er i tre'eren blevet 18 år (søn er 17) og skal flytte på kollegie. Det er jo noget skidt, når man er legetøj.
Hvem vælger Anders?

Og så går det ellers i hæsblæsende fart derudaf. Der er masser af action, venskab og også lidt triste scener. På et tidspunkt udbryder søn: "Nej, det kan fandme ikke være rigtigt at jeg sidder her og tuder over en Toy Story film!". Jeg må indrømme jeg havde også en temmelig stor klump i halsen.

Så har du ikke set den kan jeg varmt anbefale den. Alle vores gamle venner tilbage:

Barbie finder den eneste ene, Ken mener faktisk at de er som skabt for hinanden:

Og Rex vinder endelig i computerspil, men han får også lidt hjælp af sin nye dinosaurus-veninde:

5 kommentarer:

 1. Det er da herligt, at din seje søn kan tude over rørende scener i en film. Jeg synes, det lover godt for den svigerdatter, du får engang ;-)

  SvarSlet
 2. Årh, jeg kender det. Den der fornemmelse af, at nu får man igen - MEGET IMOD SIN EGEN VILJE - en irriterende klump i halsen. Men det er en meget god anbefaling af filmen. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har set Toy Story, men den kommer sikkert i fjernsynet på et tidspunkt. :D

  SvarSlet
 3. ->Rasmine, lige min tanke. Selvom han er smart og sej, så er han bestemt ikke følelsesløs. :)

  ->Jens, så er det godt at ha' noget at drikke, så man kan skylle klumpen ned. Du kan roligt leje Toy Story 1 og 2, og derefter gå i biffen og se tre'eren, de er intet mindre end fantastiske. :)

  SvarSlet
 4. Den her kræver da en tur i biffen (det er også alt for længe siden) - jeg har hørt SÅ meget godt - og nu er I to med i koret!

  SvarSlet
 5. ->Ditte, jamen, den er virkelig go'. Har du ikke set etteren og toeren, synes jeg du skal leje dem først. Man kan godt se treeren alene, men man går glip af noget.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...