søndag den 26. december 2010

Ingen halve julegaver

Har I haft en go' jul?
Det har jeg!
Alle gæsterne ankom på trods af meterhøje snedriver, jeg har ikke taget på (jubii) og jeg fik en fuldstændigt overvældende og urimeligt dyr gave af søde ægtemand:
Et Canon EOS 500D - det kamera som jeg selv havde sparet halvdelen op til. Jeg fik også en syrlig bemærkning juleaften fra min mor om at "jeg godt nok var forkælet", hvortil jeg svarede at jeg måske også kunne være en go' kone. Vi giver normalt ikke så dyre julegaver, og han havde også først tænkt sig at gi' mig halvdelen, men blev så enig med sig selv om at man ikke kan gi' en halv julegave. Ingen klager herfra.

Af andre store gaver var der denne:
Hvem mon den meget store og meget mystiske gave i entreen var til?

Den var til min lille niece og indeholdt denne meget fine 42 år gamle dukkevogn fra da jeg selv var lille:
Faktisk har hendes egen mor ligget i den som nyfødt. SÆ havde vasket og poleret den og jeg havde syet sengetøj til den. Hun blev MEGET glad.

Og jeg havde selvfølgelig sørget for at mine negle var i julestemning:
De er lakeret med den flotte grønne lak fra det sæt jeg købte i Lübeck. Jeg har sat et rødt rhinstenshjerte i ringfingeren og ovenpå har jeg lakeret et lag rød glimmerlak.

Glædelig bagjul til jer alle. :)

2 kommentarer:

  1. Til lykke med den fine julegave!

    Den vogn er slet ikke til at stå for. Den er da ikke tænkt til dukker, vel? Den ser meget, meget autentisk ud - og altså ikke uden grund.

    SvarSlet
  2. -> Rasmine, jo, det er en dukkevogn, men den er en meget nøjagtig kopi af en rigtig barnevogn. Jeg ved ikke hvad den har kostet, men jeg har altid fået at vide at den var meget dyr. Den er stadig meget flot.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...