søndag den 16. januar 2011

Sparsommelig

Jeg er absolut ikke nærig! Og jeg hader nærighed, for er man nærig med penge, er man det som regel også med andet. Men jeg er sparsommelig – alt bli’r limet, syet og brugt til sidste rest hjemme hos os. Jeg klipper mine cremetuber over på midten, så jeg kan bruge resten. Der kan tit godt være til en uges forbrug i en ”tom” tube dagcreme. Og jeg er for længst holdt op med at købe produkter jeg ikke tror på, f.eks. slanke- og anticellulite cremer. Forstå det dog – de virker jo ikke!

Nu har Danmark jo verdensrekord(!), ja, tyg lige på den – i verdens dyreste latte. Jeg har faktisk længe tænkt at jeg simpelthen ikke gider betale SÅ meget for SÅ lidt. Det er så nemt og hurtigt at fremstille en superlækker latte selv: invester i en mælkeskummer (en lille pisker på batteri, som koster 10 kr. i Ikea, jep, 10 kr.). Kog vand, sæt mælken i mikroen (eller i en lille gryde – må ikke koge - 1 dl pr. stort glas), kom en teskefuld kaffepulver og en sukkerknald i hvert glas (store latteglas koster hele 4 kr. stykket i Ikea), hæld lidt kogende vand over, skum mælken, fordel den og skummet i glassene, fyld efter med vand til glassene er fulde – voila! Lækker latte til ingen penge!
Så er der serveret latte i Café Stenhjørnet.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes nu, det lyder besværligt - men det er måske også, fordi jeg ikke rigtig forstår, hvad man skal med skummet. For mig er det vigtigste en masse mælk, så drikken ikke smager for meget af kaffe ;-)

    SvarSlet
  2. -> Rasmine, det er ikke spor svært, og skummet kan du jo bare udelade, det er vist alligevel mest til pynt. :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...