torsdag den 3. marts 2011

Bytte garderobe

En gang imellem forkæler jeg mig selv med et dameblad, og der bliver kvinder nogen gange spurgt om hvem de gerne vil bytte garderobe med. Hvem ville jeg selv bytte garderobe med? Marilyn Monroe!? Udmærket bud. Det ville i hvert fald være en go’ forretning for mig, men sådan set fra en hverdagsagtig vinkel, hvor brugbart er hendes tøj så? Nok liiidt for sexet. Så jeg tror jeg vælger at bytte med Betty Draper fra Mad Men, se hende lige:
Hun har simpelthen sådan nogle skønne kjoler, dragter og nederdele. Jeg håber hendes tasker, sko, smykker og MAND følger med:

namme namme

Naaah, ved nærmere eftertanke må hun godt beholde ham, der er lidt for meget rod med ham.

5 kommentarer:

 1. Er der ikke en hel del af det tøj, der er lidt for lillepigeagtigt?

  SvarSlet
 2. -> Rasmine, synes du? Det må være pastellerne. Jeg ELSKER det. Rigtig go' weekend. :)

  SvarSlet
 3. Det er nemlig super, superflot, elegant og feminint. Intet lillepigeagtigt over det. Det er stil så det basker.

  Jeg ville nok ikke være god til at gå i det hver dag, men hold op det er flot. Og ja ham Don, ham gad jeg også godt... *host*!!! ;-)

  SvarSlet
 4. -> Deborah, helt enig! :) Jeg går så godt som i det hver dag, ikke helt præcis en kopi, men altid i 50'er stilen (eller New Look, som det hedder).

  Og Don er sgu en lækkerbidsken, men med lidt for mange lig i lasten. Gad vide hvad det ender med!?

  SvarSlet
 5. Nej, det er ikke pastellerne. Det er billede nr. 2 og 4 fra oven, det er galt med. De kjoler er alt for lillepigeagtige, ligner nærmest konfirmationskjoler fra den tid.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...