torsdag den 24. marts 2011

Gratis buffet


Jeg går meget op i at fodre fuglene i haven, for jeg nyder at sidde indenfor og se livet rundt om fuglehuset. For 6-7 år siden ønskede jeg mig et fint fuglehus i fødselsdagsgave, og det må man sige at jeg fik. Det er søn som har designet "Strandsvejsvillaen" og søde ægtemand som har smedet det. Her er det Egon Egern som tager for sig af den gratis buffet.

6 kommentarer:

 1. Virkelig flot! Drømmer din søn om at blive designer?

  SvarSlet
 2. -> Rasmine, faktisk drømte han om at blive arkitekt, men det kræver en studentereksamen og han er jo ikke specielt boglig.

  SvarSlet
 3. Kan man ikke blive det ad omveje? Man skal jo ikke nødvendigvis være MAA for at fungere som arkitekt. Jeg mener, at det kan lade sig gøre via en håndværkeruddannelse som f.eks. murer eller tømrer.

  SvarSlet
 4. -> Rasmine, det blev under alle omstændigheder for svært for ham, han kan jo slet ikke gå i skole. Vi har lige været ovre og aflevere en ansøgning i Jysk, så nu er det bare med at krydse fingre.

  SvarSlet
 5. Hej Sanne.
  Sikke et fint fuglehus! Jeg ville lige høre om du eller din mand ved hvor man skaffe de fine lister eller hvad pokker dem der, som sidder på taget i bunden hedder? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Pernille. Min mand har lavet det hele selv, men hvis du bor i nærheden så prøv Søborg Listefabrik. De har et helt utroligt udvalg. Rigtig go' weekend. :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...