søndag den 7. november 2010

Selvmedlidenhed

Er det en af de syv dødssynder?

1. Hovmod
2. Griskhed
3. Nydelsessyge
4. Misundelse
5. Frådseri
6. Vrede
7. Ladhed

Næh, det er det ikke, men det burde det måske være. I forgårs havde jeg et akut anfald af selvmedlidenhed, og i går brugte jeg dagen på at være flov over mig selv.

Jeg har det stadig ikke specielt godt, og jeg har det virkelig skidt med at være et udueligt skvat, som hverken orker eller kan noget som helst. Jeg duer ikke til at være inaktiv. Ifølge de papirer jeg fik fra hospitalet skulle jeg nu her, 3 uger efter min operation, både kunne dyrke sex og hård motion. Joh-tak, jeg kan gå en forsigtig tur på ca. en kilometer, og så må jeg hjem i sofaen. Jeg orker ikke rigtig at læse og se film, og jeg har ikke lyst til at strikke, så nogen dage ligger jeg bare og glor ud af vinduet. ÆV!

I fredags tog søde ægtemand og jeg i Ikea, bare for at der skulle ske et eller andet, men jeg syntes alle lugtede derovre – af stærk parfume, røg og prut. Kvalmen ligger og lurer øverst i halsen hele tiden. Jeg håber dælme jeg taber mig af ikke at spise særligt meget, for så er der da en positiv bivirkning.

Jeg vil bare gerne snart ha' det bedre - må jeg be' om mit liv tilbage, tak!

Er det for meget forlangt?

7 kommentarer:

 1. Nej, det er ikke for meget forlangt, men på en måde måske for lidt!

  Det er godt nok at være aktiv, men det kan også overdrives, så det bliver en slags falsk livsstil, der ender med at give stress.

  Jeg tror, det er godt for dig at lære at slappe mere af, men dette her er godt nok på den hårde måde, og det er rigtig synd! Derfor er det også helt i orden, at du indimellem har ondt af dig selv, og det er ikke noget at være flov over.

  Du kunne måske bruge dine inaktive perioder til at lytte til god musik, for eksempel Mozart, men også andre ...

  SvarSlet
 2. Sikke noget, Sanne, kan du ikke prøve at gå en lille smule længere hver dag? Frisk luft, lys og motion vil langsomt give dig kræfterne igen. Og du har vel ikke for lav blodprocent? Men så er der råd for det fx med Krauterblut, en urteeleksir, som jeg har taget, de gange jeg er blevet opereret. Rigtig god bedring! Håber vi ses på lørdag.

  SvarSlet
 3. -> Rasmine, tak for din kærlige opsang. Jeg synes nu jeg er blevet meget bedre til at slappe af indenfor de sidste 5-6 år, men min tålmodighed er sgu ikke blevet bedre. ;)

  -> Madame, Tak for dine søde ord. Jeg slog to fluer med et smæk i dag - gik hele vejen ned til Matas og købte Krauterblut, som de også havde anbefalet på hospitalet. Har taget den første slurk, og besluttet at nu VIL jeg ha' det bedre. Jeg tror ikke vi ses på lørdag, jeg tør ikke love for meget for tiden.

  SvarSlet
 4. Alle mennesker er forskellige og der er bare nogen som kommer sig hurtigere efter sådan en operation end andre! Men det er aldrig sjovt at være syg og jeg kan godt forstå at du bliver utålmodig.

  Alligevel håber jeg, at vi ses til blogtræf i morgen! :D

  SvarSlet
 5. -> Jens, desværre ikke, jeg orkede det ikke. Men jeg har fået det MEGET bedre de sidste 2-3 dage. Jeg håber I havde et hyggeligt sushi-træf. :)

  SvarSlet
 6. Det var superhyggeligt og jeg håber at vi snart ses til et andet blogtræf! Fortsat god bedring....

  SvarSlet
 7. Tak Jens, vi skal helt sikkert ses til et andet blogtræf, for jeg synes også at det plejer at være hyggeligt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...